Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz tapasztalat fogamzásgátló tablettával kapcsolatban?
Volt valamilyen rossz tapasztalatotok? Pl vágy csökkenés, vérzés, hízás, szőrösödés, bármi? Esetleg teherbeesés vagy trombózis?
Főként személyes tapasztalatokra vagyok kíváncsi és nem rémtörténetekre.
Én az első hónapokban folyamatosan barnáztam, de ez teljesen normális, a betegtájékoztatóban is benne van, hogy rendszeres szedéstől elmúlik, így is lett. Azóta nincs semmi gondom, 3 éve szedem, most fogom majd a levél végén abbahagyni néhány hónapra. Az étvágyam (a rendes étkezési, nem a szexuális) megnőtt tőle, úgyhogy eléggé oda kell figyelnem, egy kicsit híztam az elején, de nem sokat és azóta le is ment.
Húgomnak sem volt semmi problémája, neki még jó is volt, hogy nőtt a melle, mert elég kicsi neki alapjáraton.
Két rossz tapasztalatról hallottam szűk ismerősi körben, szóval remélem nem gond, ha megosztom, annak ellenére, hogy nem személyes tapasztalat. Egy barátnőm lába visszeres lett a tablettától. Egy másik barátnőm pedig nem is fogamzásgátlás céljából kezdte el szedni, hanem a ciklusa rendszeresítése miatt, és nagyon durva hüvelyszárazságot okozott neki a tabletta (sajnos nem tudom, mit szedett), úgyhogy ő most hónapok óta azzal küzd az orvossal, hogy visszajöjjön az egészséges állapot és képes legyen szexuális életet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!