Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat és biszexualitás nálatok, hogy lett összeegyeztethető? - már a sikerült.
Nálam sehogy,bár egyelőre nem próbáltam még semmit fiúval,de nem tudom meddig bírom így.
22/F
Hogy lett összeegyeztethető?... Mi van?
Ha járok valakivel, szerelmes vagyok belé, ergo nem érdekel más, a másik nemből sem... Ha a páromat zavarja a szexualitásom, akkor meg nem illünk össze.
L/bi
A biszexualitás nem azt jelenti, hogy mániákusan vágyj minden lehetséges kielégülési formára, és más partnerekre. Ilyen is van, de ezt nem biszexualitásnak hívják, ez egy teljesen más jelenség.
A biszexualitás annyit jelent, hogy mindkét nem képviselői iránt képes vagy szerelmi és/vagy szexuális vonzalomra.
Ha valakibe szerelmes vagyok, akkor fel sem merül, hogy mással összefeküdjek, hiába a szerelmemnek nincs pénisze.
Nalunk ugy van hogy minden masodik heten hosszuhetveget csinal a parom, ami azt jelenti , hogy akkor a baratnojehez koltozik....
Igy parhuzamosan van Velem es a masik lannyal.
Köszönöm a válaszokat! Várok még!
Annyi engedtessék meg: Hogy a szerelem nem egyenlő a párkapcsolattal, és mulandóbb jellemzően. Bár első párkapcsolatomban még a szerelemben nem ért véget, amikor a párkapcsolat már igen. Fájdalmas volt mert szerettem, de mások voltak a céljaink.
Ő komolyabbra akarta fordítani, ami nekem meg alkatilag nem fér bele fiúval.
Amúgy exem azóta boldog párkapcsolatban él.
Várok még választ az eredeti kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!