Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Párkapcsolat és biszexualitás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BiTOPro97 kérdése:

Párkapcsolat és biszexualitás nálatok, hogy lett összeegyeztethető? - már a sikerült.

Figyelt kérdés
Jó ez még és már nem aktuális, de nem árt felkészülni.

#biszexualitás #párkapcsolat #összeegyeztethető #összeegyeztethetőség
2016. okt. 11. 23:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%

Nálam sehogy,bár egyelőre nem próbáltam még semmit fiúval,de nem tudom meddig bírom így.

22/F

2016. okt. 11. 23:05
 2/12 anonim ***** válasza:
91%

Hogy lett összeegyeztethető?... Mi van?

Ha járok valakivel, szerelmes vagyok belé, ergo nem érdekel más, a másik nemből sem... Ha a páromat zavarja a szexualitásom, akkor meg nem illünk össze.

L/bi

2016. okt. 11. 23:20
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

A biszexualitás nem azt jelenti, hogy mániákusan vágyj minden lehetséges kielégülési formára, és más partnerekre. Ilyen is van, de ezt nem biszexualitásnak hívják, ez egy teljesen más jelenség.

A biszexualitás annyit jelent, hogy mindkét nem képviselői iránt képes vagy szerelmi és/vagy szexuális vonzalomra.

Ha valakibe szerelmes vagyok, akkor fel sem merül, hogy mással összefeküdjek, hiába a szerelmemnek nincs pénisze.

2016. okt. 11. 23:25
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
#3: Ezt nagyon szépen megfogalmaztad.
2016. okt. 11. 23:28
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Nálunk úgy, hogy a párom szexelhet azonos neművel akármikor ha megkívánja.
2016. okt. 12. 00:24
 6/12 anonim ***** válasza:
80%

Nalunk ugy van hogy minden masodik heten hosszuhetveget csinal a parom, ami azt jelenti , hogy akkor a baratnojehez koltozik....

Igy parhuzamosan van Velem es a masik lannyal.

2016. okt. 12. 08:42
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Várok még!

Annyi engedtessék meg: Hogy a szerelem nem egyenlő a párkapcsolattal, és mulandóbb jellemzően. Bár első párkapcsolatomban még a szerelemben nem ért véget, amikor a párkapcsolat már igen. Fájdalmas volt mert szerettem, de mások voltak a céljaink.

2016. okt. 12. 19:52
 8/12 A kérdező kommentje:

Ő komolyabbra akarta fordítani, ami nekem meg alkatilag nem fér bele fiúval.

Amúgy exem azóta boldog párkapcsolatban él.

Várok még választ az eredeti kérdésre.

2016. okt. 12. 19:56
 9/12 anonim ***** válasza:
79%
Az exemmel működött a párkapcsolat és a biszeualításom, a jelenlegi párommal nem.
2016. okt. 15. 15:56
 10/12 anonim ***** válasza:
80%
Nálam úgy lett összeegyeztetve hogy összejöttem oszt.társammal (fiú) és dugunk minden nap és még bisex is vagyok. :D 20F
2016. okt. 18. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!