Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Most akkor ő biszex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor ő biszex?

Figyelt kérdés

Barátnőm *osztálytársam* nagyon furcsa dolgokat szokott csinálni. Megnézi a lányokat, és teljesen úgy viselkedik, mind ha ő is biszex lenne (Ő lány) És ma elküldtem neki Ruby Rose Break Free c. videóját, és akkor erre küldött egy képet, amin ezt állt: "Stay Weird"

Nagyon úgy érzem, mint ha biszex lenne. Hogyan tudnék rájönni, hogy mit érez?

2016. okt. 1. 18:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá
2016. okt. 1. 18:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Tuti zavarba jönne, ha rákérdeznék, meg szerintem akkor nem az igazat mondaná. Más ötlet?
2016. okt. 1. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Figelj! Mi ezt nem tudhatjuk! Attól, hogy mit küldözgettek egymásnak attól mi nem fogjuk megtudni szóval ha annyira kíváncsi vagy, nyisd ki a szád és kérdezd meg!!!

1-es voltam

2016. okt. 1. 18:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól vettem ki a szavaidból, akkor te biszex vagy. Ebben az esetben a legegyszerűbb, ha te elmondod neki, hogy te az vagy. Aztán ha ő is az, akkor esetleg ő is elmondja neked. Ha nem, akkor meg nem. Kérdezni szerintem felesleges, mert ha nem akarja elmondani, akkor úgyis azt mondja, hogy nem az, mégha az is... Szóval a legegyszerűbb ha te felfeded magad előtte, aztán kivárod, hogy ő erre hogy reagál.
2016. okt. 2. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!