Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan mondjam el neki hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki hogy biszex vagyok?

Figyelt kérdés

Ma azt terveztem, hogy az egyik barátnőmnek elmondom, hogy biszex vagyok. Viszont megkérdeztem tőle, hogy mi a vélemény erről.

Ő ezt írta: Nem ítélem el őket, de olyan undorítóak.

Hogyan tudnám neki megmondani, hogy biszex vagyok, anélkül, hogy nem változna meg a kapcsolat köztünk, és nem ítélne el engem?

2016. szept. 22. 15:34
 1/3 anonim ***** válasza:
1%
mond el neki hogy még tul fiatal és buta vagy ahhoz hogy rájöj mennyire fiatal és buta vagy még valójában :) akkor érteni fogja hogy te is ilyen trendet követsz épp és csak jot mosolyog rajtad
2016. szept. 22. 15:36
 2/3 anonim ***** válasza:
97%
Hát akkor ne mondd el neki. Ilyen egyszerű.
2016. szept. 22. 17:00
 3/3 anonim ***** válasza:
95%

buta vagy ha azt hiszed bármit is mondanod kell a lánynak,mert megfog utálni mint a szart!! a helyes ha kérdezel!!!

Mond te mit tennél ha úgy éreznéd hogy vonzódsz a lányokhoz? Hogy éreznéd magadat? Elmernéd mondani nekem,vagy másnak? Szerinted el ítélnének mások érte? Szerinted én megérteném? Mit tennél ha azt mondanám úgy érzem hogy vonzódom a lányokhoz?

A 3-s szabály: Soha,Senkit,Semmiről nem lehet meggyőzni hogy később ne kételkedjen jól döntött e? Ha viszont kérdezel ő saját magának megválaszolja azt amit te mondani szeretnél,s át is érzi majd a helyzeted.

A VÁLASZOK BENNE VANNAK CSAK JÓL KELL KÉRDEZNI!!!!!!!!!!!!!!!!

2016. szept. 22. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!