Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehetseges hogy tetszem neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetseges hogy tetszem neki?

Figyelt kérdés
Tehat volt mar par lany aki tetszett de mindegyiket elfelejtettem mertnem volt komoly csak kicsi fellangolasok. Viszont mosr jottem haza egy egyhetes taborbol ahol rajottem hogy vonzodom egy velem egyidos lanyhoz. Leirom hogy mik tortentek: eloszor is mar az odauton sokszor ram nezett hosszu ideig es labunk is osszeert mert velem szemben ult. Aztan voltak probak ahol egymas mellett ultunk es ugy tett mintha a nadragjat igazitana meg kozben pedig vegigsimitott a combomon. Aztan volt hogy nem tudom ennyire veletlen ramnyitott a mosdoban. Mikor aludtam felalomban lattam hogy engem nez es mosolyog. Sokszor zavarban volt a kozelemben tehat nem tudott ertelmesen beszelni vagy megbotlott ilyenek. A jeleneteknel volt mar szerepe de felcserelte h mi legyunk a foszereplok egy kozos jelenetben. Van egy jatek amit jatszottunk draman es ott folyton mellettem allt es nevettetet de annyiraa h mar sirtam a nevetestol. Es egyszer mikor a kezfogas resz volt a jatekban eszrevehetoen sokaig fogta a kezem es nem akarta elengedni. Volt hogy az agyan fekudtem es jott a szobaba es mondtam h akk atmegyek az egyik baratnom agyara de mondta maradjak. Van egy nagyon egyertelmuen a szexrol es a szerelemrol szolo dal amit enekeltunk es kozben vegig egymast neztuk. A bonaton visszafele osszetalalkozott a tekintetunk es nagyon furcsan kifejezo volt az a nezes. Aztan pedig ugyanaz a bizonytalansag es kis felelem tukrozodott az arcan ami nekem is mikor ra gondoltam. A bucsuzasnal roviden olelt meg mintha felne hogy a hosszu oleles nem lenne konnyu de az a par masodperc alatt is bennem sok erzelem kavargott es szerintem benne is. En is azon kaptam magam hogy nezem ot parszor es hogy kulonlegesnek es titokzatosnak tartom ot. Igazabol a lany maga fius kinezetu a hajat mindig felfogva hordja es egyszeruen oltozkodik de a jelleme megis meghatarozoan megfogott. Kisse kulonc szereti az irodalmat es lazan fogja fel a dolgokat. Nem tudom pontosan mit erzek csak azt hogy meg akarom ismerni minel jobban es hogy valahogy vonzodom hozza. Azt sem tudom hogy ezeket a dolgokat csak tulgondoktame es igazabol nem jelentenek sokat csupan szamomra es mar nagyon szeretnem tudni. A leirtak nem a vilag legkomolyabb dolgai mert ugye semmi fizikai megnyilvanulasa nem volt a dolognak. A lannyal egy sulibajarunk szoval szeptemberben latom ujra es nem tudom hogy viselkedhetnek vele. Annyira nem hagy nyugodni mert folyton ra gondolok.

2016. aug. 25. 23:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszodat nagyon hasznos volt.

:)

Az igazsag az hogy ez annyra konnyunek hangzuk de nem tudom hogy kezdjek vele ismerkedni vagyis hat mar ismerem igazabol de csak barati tarsasag kapcsan es olyan furcsan venne ki magat ha hirtelen kulon akarnek talalkozgatni vele....en a helyeben kicsit megijednek es attol felek hogy elijeszthetem de kozben pedig annyira szeretnem ha sikerulne.... csak nem tudom o hogy erez...segitsetek meg hogy hogyan kozeledhetnek anelkul hogy nyomulasnak tunne....olyan nehez

2016. aug. 26. 22:53
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Írtad, egy suliba járto. Az egyik szünetben meghérdezheted tőle, volna-e kedve suli után a közeli presszóban meginni egy kávét, vagy üdítőt. Ha igent mond egy lépéssel közelebb vagy. Ott már tudtok beszélgetni, utalhatnál az érzéseidre, és megismerhetnéd az ő hozzáállását is.
2016. szept. 24. 07:41
 13/13 A kérdező kommentje:
Es egyebkent azota elkezdodott a suli es egyutt jarunk dramara...egy impresszionista darabot probaltunk a polaroidokbol es en meg egy masik lany voltunk hazasok a jelenetet pedig o rendezte...tehat ez egy jelenet v ahol fekudtunk az agyban es odajott h a tarsamnak megmutassa az elkepzeleseit a szoveggel kapcsolatban.Ebbol az lett ,hogy elkezdett nezni. En pedig zavaromban azt hittem h en jovok a szoveggel v vmi es megkerdeztem h meg nem o vane. Azt mondta tudja csak engem nezett....es volt a masik mikor az elfordulasnal konkretan ramfordult es az arcaink osszeertek. Azota csak dramakon talalkozunk beszelni nem nagyon beszelunk es v egy kozos improvizacionk ami jol sikerult de ennyi. Nem tudom mit tehetnek.
2016. okt. 21. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!