Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BB11 kérdése:
Hogyan csábítson el e nő egy nőt?
Figyelt kérdés
Sziasztok,ebben kérnék egy kis segìtséget mivel van egy nő aki nagyon tetszik bár nem kérdeztem hogy érdeklik e nők is de már töbsször is voltak ilyen elszólásai a nőkkel kapcsolatban.Így arra jutottam bár lehet h nincs igazam de hogy érdekelhetik őt a nők.Tanácsokat szeretnék kérni hogy hogyan tudnám felkelteni a figyelmét ilyen téren.:)előre is köszi a válaszokat.:)2016. aug. 3. 00:08
1/6 anonim válasza:
szerinted ha te nőként nem tudod h közeledj egy másik nőhöz akkor miért várják el a nők, h a férfiak megértsék őket? XD LOL.
3/6 icu75 válasza:
Ugyanúgy mint egy férfit. Beszélgetés közben "jelek" adása, kétértelmű,sikamlós válaszok,apró ártatlannak tűnő rafinált érintések. Mindezt stílusosan,nem eltúlozva (mert az közönséges) és persze maradj nőies akkor is ha te irányítasz.
4/6 anonim válasza:
Én hetero vagyok, de ha a helyedben lennék én lehet finoman utalnék rá hogy bi vagyok, meg arra is hogy őt szépnek tartom. Ez szerintem beindítaná a fantáziáját, és ha nem is igazán bi, éjjel masztinál arra gondolna, milyen lehet egy lánnyal...mondjuk veled. :-)És ha arra jut hogy jó, lehet akar majd találkozni.
5/6 anonim válasza:
A barátnőmet a barátnője akkor csábította el, amikor mindketten be voltak állítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!