Mit tegyek h ne csábítson el a cigi?
Gimis vagyok,és az én környezetemben (főleg a suliban) nagyon sokan cigiznek. 13 lányból 10 cigizik rendszeresen,1 alkalmanként, és 2en nem (én vagyok az egyik). Engem nem vonz a cigi,de a baráti körömben is cigiznek... Félek,hogy ha egyszer kipróbálom,akkor függője vagyok,vagyis gyengének tartom magam arra h ne szokjak rá. Nem szeretném kipróbálni,szóval szeretném magam ehhez tartani,ami szerintem sikerülni fog. És még csak hab a tortán,hogy a kiszemeltem is dohányos,de őt nem ismerem,mert mint mondtam csak kiszemeltem.
Mit tegyek?? Félek h elgyengülök.. ://
körülöttem is mindenki cigizik,kb én vagyok az egyetlen aki nem.ha iszogatni szoktál,akkor pl jó taktika cigiszünetben is kortyolgatni :D teraszon amíg mindenkinek cigi van a kezében,addig neked legyen egy bor xd
na tehát,vagy találj valamit ami lefoglal és nem gondolsz rá,vagy egyszerűen legyél erős.nekem anyám cigizik(őrá mondják,hogy láncdohányos),úgyhogy én megfogadtam hogy soha nem fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!