Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek gáz dolog, hogyha...

Szerintetek gáz dolog, hogyha kinyitok 1 cigis dobozt, és ellenőrzöm, hogy van-e még benne cigi?

Figyelt kérdés
Ha sétálok az utcán, és nincs senki a környéken, pl valami kirakat ablakban van 1 cigis doboz, mindig megnézem, hogy hátha van benne még cigi...ti hogy reagálnátok, ha séta közben valamelyik ismerősötök ilyesféle 'ellenőrzést' tartana? :D Szerintetek tróger dolog?
2013. okt. 26. 15:09
 1/3 JohnTitor ***** válasza:
Attól függ milyen idős vagy, mikor még gyerek voltam én is meg meg nézegettem. Egyszer találtam egy fél teli dobozt amiben még 20 ezer forint is volt.
2013. okt. 26. 15:28
 2/3 A kérdező kommentje:

Szerencsés ember vagy! :)

Egyébként 18 vagyok, de szerintem minden dohányosnak jól jön a potyacigi, legalábbis az én elméletem szerint.

2013. okt. 26. 15:32
 3/3 anonim ***** válasza:

én néha.. és egyszer találtam is egy kék multis dobozba két szál cigit, mikor mentem haza suliból, és pangtam, szóval pont jól jött :D aztán mikor megláttam hogy van benne cigi, felkiáltottam hogy "VAN ISTEN!". xD szemből meg jött a cigi tulaja, aki elhagyta, és azt mondta válasznak, h "VAN!" xD

és h kéri vissza a cigit, bár az egyik szálat nekem adta :D

így még szerencsésnek is mondhattam magam..

2013. okt. 31. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!