Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi van akkor, ha az ember...

Mi van akkor, ha az ember több dolgot is akar csinálni egyszerre az életében?

Figyelt kérdés

Ez a több dolog pedig távol áll egymástól, de mégis mindet magaménak érezném. De megrettent az, hogy talán ez nem jó irány. Szokták mondani, hogy egy dologban legyünk jók, de abban nagyon. Hogy akkor lesz csak teljes az ember élete, ha egy dolgot csinál, de abban teljesen elmerül. És ha én több dologban merülnék el legszívesebben? Azt mondják, hogy ha valaki sok dologban jó, az valójában egyikben sem jó igazán.

Nem tudom miben higgyek. Jobb lenne, ha lenne még pár életem talán.

2013. aug. 12. 13:15
 1/3 anonim válasza:

Szerintem semmi baj nincs ezzel:)

Én is ilyen vagyok, de szerintem csak azért mert még nem találtam meg azt a dolgot amiben a legjobb vagyok, ezért sok új dolgot kell kipróbálni:)

És az élet csak úgy élet ha izgalmas/változatos, hiába csinálsz életed végéig egy dolgot, egy idő után megunod.

2013. aug. 12. 14:37
 2/3 A kérdező kommentje:

Vicces, mert aki nekem e kérdés kapcsán privátban írt és amit te első válaszoló leírtál majdnem szöges ellentéte egymásnak.

"Szia!

Hát igen. Jobb, ha egy dolgogban vagy igazán jó. Mert mi érteleme annak, ha mindenhez csak egy kicsit értesz? Inkább egy szakterület, de abban legyél profi. :)"

Szóval két vélemény, amitől megint csak elbizonytalanodtam.

De leírom az én verzióm. Én már mondhatni megtaláltam azt amit leginkább csinálnék és amiben a legjobbnak bizonyulok, de szeretnék ezen kívül mást is. Nem tudnám azt elviselni, hogy igaz van egy dolog amiben jó vagyok, de eközben mást ne próbáljak ki. Úgy érezném az életem nem lenne teljes, ha csak lecövekelnék egyetlen tevékenység mellett. Egy embernek nem lehet egyszerre több szenvedélye? Az már nem működik? Miért kell mindig egy dolog mellett dönteni?

2013. aug. 13. 14:24
 3/3 anonim válasza:

Miért ne lehetne több dolog is amit szeretsz?

Azzal tölts több időt amihez a legjobban értesz, a többi legyen másodlagos..ha érted mire gondolok. De most pontosan nem tudom megfogalmazni mert nem említetted azokat a dolgokat.

2013. aug. 16. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!