Amerre csak nézek, mindenhol új kocsik, új házak épülnek. Ilyen olyan szórakozóhelyekre járnak, több tízezret vernek el egy éjszaka alatt stb stb.
Kérdésem: Honnan van az ilyen embereknek ennyi pénzük?
De komolyan. Annyira kíváncsi vagyok, hogy már sárga lettem szó szerint.
Mondjátok meg kérlek, elképzelni sem tudom.
Nem vettétek észre, hogy egyre több ilyen van? Vagy csak nekem új dolog ez? Persze a szegényből több van. De olyan feltűnő egy Porsche a 8.kerületben. Honnan? Honnan? Honnan? :)
Köszi.
2013. aug. 21. 20:50
1/6 anonim válasza:
Külföldiek,a kik elverik itt az olcsó pénzüket o.O
2013. aug. 21. 20:57
2/6 A kérdező kommentje:
Peeersze... valami felnőtt ember is válaszolna?
2013. aug. 21. 21:00
3/6 anonim válasza:
-munkával szerezte /legálisan vagy inkább feketén
-lopta fizikailag/csalásokkal
-üzleti tevékenységből
-találta /nyerte
-örökölte
-hitelből
hát hirtelen ezek a variációk jutottak eszembe
szerintem nincs több pénzük az embereknek összsségében csak te olyan környezetben vagy ahol több az újgazdag
vagy ha szerencséd van jön egy közgazdász és megmondja a tutit
2013. aug. 22. 03:43
4/6 anonim válasza:
na én egy olyan városban lakom ahol szó szerint inkább a száraz kenyeret eszik otthon, de beülnek a 7-es bmw-be, aminek a részletét alig bírja nyögni mert a kis vállalkozása nem megy annyira mint amennyire mutatja. Igaz hogy otthon nincs ennivaló, de kiülök a kávézó teraszára egész délelőtt 1 azaz egy darab kávé mellé, mert többre nincs pénzem.... Nálunk mindenki csak azt mutatja hogy milyen jól megy neki, közben meg nem is megy annyira. Kis városka vagyunk itt hamar kiderülnek az ilyen dolgok, de nálunk pl szerintem legtöbb a kis vállalkozás, a kis butikok de munkanélküli meg a legtöbb itt mert mindenki a saját boltjában van mert már alkalmazottat nem tud fizetni, de azért zsír autókkal mászkálnak. szerintem sokszor csak látszat az egész. Nem egy házasság ment tönkre itt azért mert azt hitte a pénz hogy pénzhez megy férjhez és a végén kiderült hgoy a-a sehol semmi csak kívül szép csilli-villi minden, belül meg semmi.
2013. aug. 22. 06:58
5/6 anonim válasza:
Ahogy te is írtad, a többség szegény/szegényebb. Azért annyira nem egetrengető, hogy léteznek gazdagok is. És hogy honnan? Ahogy előttem is írták, munka, illegális munka, örökség, stb. Hát nem tudom, én nem vettem észre, hogy egyre több ilyen lenne, pedig elég sokat cikázok Pesten belül (a 8. kerületes példa alapján gondolom te is pesti vagy).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!