Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex hármasban milyen az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex hármasban milyen az orál fiúval és lánnyal?

Figyelt kérdés
Olyanok leírása érdekelne, akik voltak biszex, vagy csak light biszex hármasban és szájjal egyszerre kényeztette őket egy nő és egy férfi. Ha lehet ilyet mondani melyik volt a jobb, vagy miben csinálták máshogy? :)

2016. júl. 10. 23:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pont most akartam kiírni hasonló kérdést. Jó lehet egy ilyenben benne lenni fiúként is.
2016. júl. 10. 23:42
 2/6 anonim ***** válasza:
26%
hát én nem tudom tapasztalat híjján....
2016. júl. 10. 23:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
engem csak két lány *opott. nem volt rossz..
2016. júl. 13. 14:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer majdnem részem volt egy ilyenben. Egy pár lány tagja írt nekem pirvit, hogy érdekel-e, hogy a barátjával együtt kényeztessenek engem orálisan, aztán meggondolta magát a srác és azóta semmi hír róluk. 28/F.
2016. júl. 13. 15:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgyhogy, ha erre szintén van még jelentkező, nyugodtan írjon :) (#4-es voltam :))
2016. júl. 13. 18:31
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt részem ill még van is hasonlókban mivel biszex vagyok. Tapasztalatain alapján részemre egyértelmű, hogy a férfiak jobban szopnak mint a nők. Betudható annak is, hogy alapból tudják, hogy nekik mi és hogyan jó és ők is próbálják úgy csinálni
2016. aug. 2. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!