Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Volt már részetek hármasban, ahol foglalkoztatok a fiúval, férfival is? N
Figyelt kérdés
2016. ápr. 16. 18:02
1/16 anonim válasza:
Volt. Olyannyira, hogy nem is csak gondolat maradt ;)
2/16 anonim válasza:
Igen egy ismerős párral már volt, egy-két alkalommal összefutottunk így, nem volt rossz :)
4/16 anonim válasza:
Sajnos még nem volt,de nyitott lennék rá :D
22/F
5/16 K.L.Kiss válasza:
Nekem többször is volt. Biszex vagyok és több barátnőm is volt már, aki ezt elfogadta és belement, hogy hármasban szexeljünk. Aztán kiderült, hogy majdnem mindegyikük azt élvezte a legjobban, amikor hanyatt feküdt a barátom testére, hogy a barátom farka bent volt a puncijában én meg a lábuk közé térdelve nyaltam, meg néha kivettem a barátom farkát, leszoptam róla a punci izgalmas nedvességét , majd visszatettem a vaginába és folytattam a csikló izgatását szájjal, nyelvvel, miközben a barátom farka ott csúszkált ki-be a szám mellett a punciban.Ez nagyon izgalmas volt mindhármunknak.
6/16 anonim válasza:
igen voltam és a fiut avattam fel
10/16 anonim válasza:
voltam és a fiut is felavattam 20 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!