Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek biszex vagyok ha 1x szájjal kielégítenék egy fiút?
Az vagy, pláne ha tetszik.
Engem nem érdekel a férfitest, nem tudnék pasival élni, viszont ha naponta térdeltetnének farok elé, húznák rá a fejem, az akkor is tetszene! :D
#7 Jó de 1% fixen hetero, igen és 1% fixen gay.
Ez nem jelenti azt, hogy a többi biszex.
Máskülönben régi kolesz hagyomány volt hetero felnőtt életet élők közt is, például az angoloknál, hogy mindenkinek meg volt a szeretője a fiú koleszban.
Sok aki csak paszív volt ott, egész felnőtt életében sak nőket hajtotta, volt aki a dívákat, volt akinek a cselédlánytól az úrinőig mindenkiben járt de csak nővel volt.
Ez a hetero, biszex és gay(meleg) - csak egy végtelenül leegyszerűsítése, egy szépen feltárt sokféle (direkt nem írtam színt), sok formában lévő egyéni szexuális életpályát. Ógörögök már mindet tudtak róla, a városállamok bő harmadában nem is volt egy tabu egy sem, a női házasságtörésen kívül (kinek a fia kérdés - DNS teszt nélkül bekavart), bár még annak is volt gyakorlata - már a cuckold-olt felszarvazást fétis is ismerték, sőt volt ahol a híresen szép feleségeket felajánlották a hősöknek egy éjszakára, vagy szeretőnek és ez az iszlámba is átszivárgott. ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!