Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek biszex vagyok ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek biszex vagyok ha 1x szájjal kielégítenék egy fiút?

Figyelt kérdés

2016. jún. 29. 18:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%

Az vagy, pláne ha tetszik.

Engem nem érdekel a férfitest, nem tudnék pasival élni, viszont ha naponta térdeltetnének farok elé, húznák rá a fejem, az akkor is tetszene! :D

2016. jún. 30. 11:42
 12/18 anonim ***** válasza:
82%
Én csak 1x lennék benne. Régóta agyalok ezen. Nem tartom magam ettől biszexnek. Te se. Hisz nem akarnék kapcsolatban élni fiúval.
2016. jún. 30. 15:04
 13/18 anonim ***** válasza:
84%
ha fiú vagy akkor igen.
2016. júl. 1. 23:13
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
16f igen az vagy de tök jó snpen fent vok
2016. júl. 3. 22:29
 15/18 anonim ***** válasza:
92%
Na, csak kiderül, hogy legbelül mind rohadt kis b*uzik vagytok. :D És persze, hogy én is megcsinálnám, kérdés nélkül :DD
2016. júl. 10. 17:45
 16/18 anonim válasza:
84%
Akkor vagy biszex, ha testileg is vonzódsz a pasikhoz. A kíváncsiság normális és semmi baj azzal sem, ha tapasztalgat az ember (nemtől függetlenül), de ha nem élvezed a szexet fiúval, akkor nem vagy bi
2016. júl. 10. 18:26
 17/18 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem is attól függ, hogy tetszik-e vagy nem, ha nem fog akkor hetero vagy és kipróbáltad ennyi, ha tetszeni fog, mind1 hogy csak copiznál akkor már biszex vagy :) amúgy :D a térdeltetés és a fejem farokra húzása engem izgat ezért én tuti, hogy hetero nem lehetek :D
2016. júl. 10. 18:42
 18/18 BiTOPro97 ***** válasza:
100%

#7 Jó de 1% fixen hetero, igen és 1% fixen gay.

Ez nem jelenti azt, hogy a többi biszex.

Máskülönben régi kolesz hagyomány volt hetero felnőtt életet élők közt is, például az angoloknál, hogy mindenkinek meg volt a szeretője a fiú koleszban.

Sok aki csak paszív volt ott, egész felnőtt életében sak nőket hajtotta, volt aki a dívákat, volt akinek a cselédlánytól az úrinőig mindenkiben járt de csak nővel volt.

Ez a hetero, biszex és gay(meleg) - csak egy végtelenül leegyszerűsítése, egy szépen feltárt sokféle (direkt nem írtam színt), sok formában lévő egyéni szexuális életpályát. Ógörögök már mindet tudtak róla, a városállamok bő harmadában nem is volt egy tabu egy sem, a női házasságtörésen kívül (kinek a fia kérdés - DNS teszt nélkül bekavart), bár még annak is volt gyakorlata - már a cuckold-olt felszarvazást fétis is ismerték, sőt volt ahol a híresen szép feleségeket felajánlották a hősöknek egy éjszakára, vagy szeretőnek és ez az iszlámba is átszivárgott. ...

2016. júl. 27. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!