Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ti milyen anal pluggall...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen anal pluggall kezdtétek? Vagy milyet használtok?

Figyelt kérdés
szeretném kipróbálni de tanácstalan vagyok. F
2016. jún. 8. 16:54
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Azmiaz?
2016. jún. 8. 17:16
 2/4 anonim ***** válasza:
14%
MTZ 820-as.
2016. jún. 8. 18:06
 3/4 BiTOPro97 ***** válasza:
100%

Én aktív vagyok, viszont elég jó mérettel, partnerem, meg kaptak elég jó tanácsokat a szexshopokban, ahol az eladók jelentős része meleg, vagy biszex.

Én is kaptam tanácsot, még úgy is, hogy ajándékot vettem, így sokkal több infót át kellett venni. Meg az egyik helyen van igazán jó márkás óvszer a méretemben, és másik jó márkásból meg elég sok fajta.

2016. jún. 9. 07:07
 4/4 BiTOPro97 ***** válasza:
100%

Anál tágító és anális örömszerző.

Fontos, hogy puha legyen a felszíne és antiallergén,, ja és ne agy Isten még "baleset" esetén is jól tisztítható.

2016. jún. 9. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!