Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van most bűntudatom, ha élveztem?
Figyelt kérdés
Férfi vagyok, biszexuális. Mindig is ugyanúgy vonzottak a férfiak is, mint a nők. De múlt hétvégéig csak nőkkel voltam. Nem ítélem el a melegeket, bár aki mellé még melegesen viselkedik és öltözködik, és ott parádézik tangában felvonulásokon, azokkal nem tudok egyet érteni...
Szóval a hétvégén bátrabbra ittam magam a kelleténél (na nem vedeltem, csak ráerősített az a bizonyos második pohár az alap hangulatomra), és nő helyett egy jóképű, eszméletlen jó testű pasit kísértem haza... Volt orál, anál, oda-vissza... Nagyon élveztem, hajnalban mégis bűntudattal távoztam, ami azóta is gyötör. Mással volt ilyen?
2016. jún. 7. 19:49
1/7 Linó03 válasza:
Velem nem volt ilyen, de szerintem nem csináltál semmi rosszat. Ez csak kettőtökről szólt, és ti meg élveztétek. Talán még szokatlan számodra a gondolat, azért lehet.
2/7 anonim válasza:
A melegek hogy találják meg egymást?
3/7 A kérdező kommentje:
Biztos van módja, ő konkrétan szemezett velem. Ha nem teszi, nem próbálkozok, mert teljesen normálisan nézett ki, semmi más jele nem volt, hogy nem heteró. Most is feláll, ha eszembe jut... Lehet tényleg arról lehet szó, hogy szokatlan.
2016. jún. 7. 21:32
4/7 A kérdező kommentje:
Egyébként 36 vagyok, nem tini már. Ő nálam szerintem fiatalabb, 25-30 közöttinek tippelném. Mindketten csak egyéjszakást akartunk.
2016. jún. 7. 21:37
5/7 anonim válasza:
Ha először csináltad, akkor ez érthető, mert van benned gátlás a dologgal kapcsolatban. Ha élvezted inkább örülj és szerintem fogod még kívánni.
6/7 anonim válasza:
Sokan tapasztalnak rossz hangulatot, közérzetet, vagy bánatot az élvezés után. Most nem jut eszembe, de konkrét tudományos kifejezés is van rá.
7/7 #TOMMY válasza:
Azért van bűntudatod mert szereted a nagy fekete-fehér mintás AIDS-es meleg férfiak farkát. :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!