Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltam egy dominánál és ő megdugott egy felcsatolhatóval. Azóta is baromira rossz érzésem van. Most akkor biszex vagyok? Gáz h élveztem egy kicsit? Mit csináljak h ne fájjon ha leülök?
Egyrészt kezdjük ott h eddig én irtóztam attól h valamit a fenekembe rakjanak. Igazából eddig még a homokosokat se bírtam annyira, bár bajom se volt velük, nem igazán érdekeltek.
Erre ez a csaj, amúgy annak ellenére h nem akartam, megdugott úgy. Baromira fájt de aztán elkezdtem élvezni.. sztem a megalázottság miatt.
Ma meg kb le se bírok ülni. De ennél sokkal rosszabb az érzés h s. ggberaktak és h tulképp olyan mint ha b. zi lennék. Mert élveztem valamennyire.
Már voltam nála párszor, szóval megbíztam benne. Utána kérdezte h miért nem mondtam a menekülő szót. Én konkrétan köpni nyelni nem tudtam nemhogy a menekülőszót. Nem is jutott eszembe h mondjam, annyira benne voltunk már ebben az egészben. Eddig a legdurvább dolog volt h a csizmáját lenyalatta velem, most meg ez.
Igazából, nem is tudom most mit kezdjek magammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!