Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha fiatal fiúként érdekel a rabszolgásdi?
Figyelt kérdés
szeretem ha csicskáztatnak, nyalnom kell a seggeket stb...2016. jún. 4. 21:58
11/16 October15 válasza:
Mert az angol egy retardált nyelv. Viszont a magyar kitudja fejezni a különbséget aközött, hogy valaki a tulajdonod vagy az alárendelted. :D Szerintem ez estben még mindig az utóbbiról van szó. + Le lehet állni a jogvédéssel mert egyedül neked fájt. :D
12/16 anonim válasza:
Nekem bejönnél de nem nyalnod hanem szopnod kellene engem! Ha érdekel privátban beszélgethetünk róla
13/16 anonim válasza:
Semmi gond ezzel, sokan vannak így.
Csak ilyenkor nagyon sajnálom hogy nem vagyok homi és csupán a nőkhöz vonzódom, pedig lennének ötleteim.
14/16 Molino válasza:
Az remek. Volna 5 hektár kukorica, meg kéne kapálni. Mikor jössz? Ebédre kapsz száraz kenyeret
16/16 anonim válasza:
Semmi baj vele, én is élvezem bár én inkább az alázos részét meg segnyalás helyett inkább faroknyalást, egyszer volt szerencsém hogy barátomnak engedtem de ő vele odáig jutottunk hogy engedtem azt h nyakörvet tehet rám pórázzal, beteg lehet de élveztük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!