Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mitévő legyek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Van párom akit szeretek és nem hagynèk el sose(férfi).Aki nem akarja elfogadni a biszexualîtásom mert szerinte én nem vagyok az.De közbe van egy csaj akivel elkezdtem kacérkodni és,ha meglátom a csajt vagy a közelébe vagyok forr a vérem szeretnék vele egy egyszeri kalandot,de ha ez kiderül akkor elhagy a párom.Ti mit csinálnátok nem tudom mit tegyek?
2016. máj. 11. 23:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%
úgy kell csinálni,hogy ne derüljönki.
2016. júl. 28. 00:05
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha a pasid feküdne le a lánnyal? Így családban marad, és te meg egy kicsit örülhetsz, hogy ez már majdnem te.
2016. júl. 28. 00:16
 13/21 BiTOPro97 ***** válasza:
80%

Legyél biztos abban, hogy a lányok nem szeretnek beléd, és nem köpnek be a pasinak. És legyél kellően diszkrét.

A párodnak letagadni is elvárt, mert ráterhelni a dolgot lenne így tisztességtelen. Ő ezt nem tudja feldolgozni. ennyi.

Ha te futni jársz, párod meg béna hozzá, azt sem kell az orra alá dörgölni.

Párok vagytok, de te is egy egyén, nem korlátozhat az ő neveltetése téged. - elég baj az neki.

Ha nem éled ki a leszbikus vágyaid, tönkre fog menni a kapcsolatod a pároddal.

Aztán csak ügyesen, és diszkréten.

Gondolom édes hármas valamiért szintén nem jött szóba?

Amúgy annak én se vagyok nagy híve. Párkapcsolatnál meg kizárt nálam. Bár sokan meg nyugatabbra, vagy délebre jól el vannak vele.

2016. júl. 28. 00:55
 14/21 A kérdező kommentje:
A csaj a kolléganőm még egy darabig és már csókolóztunk egy párszor,de mikor arra kerülne a sor,hogy kettesbe találkozóunk akkor mindíg közbejön neki valami és le mondja a dolgot
2016. júl. 28. 09:05
 15/21 BiTOPro97 ***** válasza:
80%
Akkor ő többet és téged akar. - most szólok. Nem pasival az oldaladon.
2016. júl. 28. 18:15
 16/21 A kérdező kommentje:
De,ha engem akar akkor miért mondja le a találkozóinkat örökösen. Amikor én mentem volna hozzá akkor is lemondta a randit pedig én nagyon vágyok rá és én ebből azt szürtem le,hogy ő csak játszik velem és nem akarja az együttlétet,csak jó velem csókolóznia
2016. júl. 30. 01:35
 17/21 anonim ***** válasza:
84%
Azóta is csalod a párod? Mi itt a kérdés? Mondd el neki és szakítsatok, aztán élj boldogan a kolléganőddel.
2016. aug. 20. 23:24
 18/21 A kérdező kommentje:
Eddig se csaltam a párom,hiszen a csókon kívül semmi nem történt kettőnk között.
2016. aug. 20. 23:33
 19/21 anonim ***** válasza:
93%

A csókon kívül semmi sem történt? No comment...

Amúgy meg az, hogy azon kívül még semmi sem történt, nem rajtad múlt. Ergo ha rajtad múlna, már rég lefeküdtél volna a kolléganőddel.

2016. aug. 21. 00:06
 20/21 A kérdező kommentje:
De most már nem is fog semmi se történni,hisz már leléptem a melóhelyről és mióta eljöttem megszűnt a vágy iránta és nem is hiányzik
2016. aug. 21. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!