Mi tévő legyek ilyen helyzetben? (Foci)
Sziasztok!
Lassan 1 éve focizok klubomnál,de valahogy érzem hogy nem odavaló vagyok,tudássilag is elmaradott vagyok tőlük. A posztom kapus.
Próbálok minden tőlem telhetőt megtenni a sikerért, de nem vagyok olyan ügyes,és ráadásul egy csomószor szidnak,..(nem szeretném részletezni,egy csomó nagyképű majom van ott). Mivel hogy én kapus vagyok ezért még kellene külön kapus edzésekre járnom de a kapus edzés képtelen tartani (Szeptember óta kb 2,3 edzés volt). Így nem is tudok fejlődni,de mivel hogy én már nagyon korosztályban vagyok ezért már bonyolultabbak a feladatok.Ez még nem az én tudásommal megfelelő feladatok.Nem értem hogy miért nem tudják elfogadni hogy nem vagyok olyan mint ők csak annyit hallok,hogy te nyomorult,...(a csapat mentalitás is egyenlő a nullával,tisztelet a kivételnek,persze vannak normálisak,de elenyésző számban,egy páran abba hagyták.Főleg azok akik úgy szerényebbek voltak).Meccsen nem kapok lehetőséget, "csak" 5-10 perceket de valamikor nem is játszok a meccsen,csak ott ülök és fagyoskodok... :(
Egyszerűen tanácstalan vagyok hogy mit tegyek,haggyam abba a focit?!Váltsak klubbot ahol nem ilyen a színvonal?! Csak a klub váltást nem is tudom hogy kell megcsinálni,és a mellettem lévő faluban pedig nem akarok mert sok a cigány.... Amúgy Budapesttől 1-2 km-re lakok,de ott kétlem hogy találnék nekem való klubbot..... :(
További szép napot :)
Figyelj! 2 lehetőséged van:
Az egyik, hogy elkezdesz keményen edzeni, gyakorolni otthon, youtube-on kapusvideókat nézni stb.... így ezekkel is fejlődsz.
A másik pedig, akkor hogy keresel egy másik klubbot, alacsonyabb színvonallal és ott próbálsz meg kibontakozni :) remélem tudtam egy kicsit is segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!