Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi tévő legyek ilyen helyzetbe...

Mi tévő legyek ilyen helyzetben? (Foci)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lassan 1 éve focizok klubomnál,de valahogy érzem hogy nem odavaló vagyok,tudássilag is elmaradott vagyok tőlük. A posztom kapus.

Próbálok minden tőlem telhetőt megtenni a sikerért, de nem vagyok olyan ügyes,és ráadásul egy csomószor szidnak,..(nem szeretném részletezni,egy csomó nagyképű majom van ott). Mivel hogy én kapus vagyok ezért még kellene külön kapus edzésekre járnom de a kapus edzés képtelen tartani (Szeptember óta kb 2,3 edzés volt). Így nem is tudok fejlődni,de mivel hogy én már nagyon korosztályban vagyok ezért már bonyolultabbak a feladatok.Ez még nem az én tudásommal megfelelő feladatok.Nem értem hogy miért nem tudják elfogadni hogy nem vagyok olyan mint ők csak annyit hallok,hogy te nyomorult,...(a csapat mentalitás is egyenlő a nullával,tisztelet a kivételnek,persze vannak normálisak,de elenyésző számban,egy páran abba hagyták.Főleg azok akik úgy szerényebbek voltak).Meccsen nem kapok lehetőséget, "csak" 5-10 perceket de valamikor nem is játszok a meccsen,csak ott ülök és fagyoskodok... :(

Egyszerűen tanácstalan vagyok hogy mit tegyek,haggyam abba a focit?!Váltsak klubbot ahol nem ilyen a színvonal?! Csak a klub váltást nem is tudom hogy kell megcsinálni,és a mellettem lévő faluban pedig nem akarok mert sok a cigány.... Amúgy Budapesttől 1-2 km-re lakok,de ott kétlem hogy találnék nekem való klubbot..... :(

További szép napot :)

2016. jan. 21. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem élvezed, akkor hagyd abba! Semmi értelme akkor csinálnod. Vagy egyszerűen fejleszd magad. Én anno, mikor fociztam, akkor borzalmasan béna voltam mindenben, labdavezetésben, passzolásban, mindenben, viszont a kapuban senki nem tudott gólt rúgni nekem és irányítottam a csapatot, úgyhogy olyankor szerettek. Szóval ja, ez van. Gyakorolj, eddzél pluszban, vagy ha tényleg olyan hülye mindenki (el tudom képzelni, hogy mennyire, hidd el...), akkor inkább hagyd abba.
2016. jan. 21. 17:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Én szeretek focizni,csak sokszor mikor megyek edésre elmegy a kedvem... :(
2016. jan. 21. 17:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem-nem! Hazudsz magadnak! Ha edzés előtt elmegy a kedved, akkor bizony nem szeretnéd te azt csinálni. Bocsi, de ez pszichológia. Akarod, mert valahol tetszik, de vagy a klub, vagy a gyerekek miatt ideges vagy és félsz. Ne csináld inkább így, keress másik klubbot!
2016. jan. 21. 18:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Van benne igazság amit mondasz!Köszönöm!
2016. jan. 21. 19:22
 5/7 anonim válasza:

Figyelj! 2 lehetőséged van:

Az egyik, hogy elkezdesz keményen edzeni, gyakorolni otthon, youtube-on kapusvideókat nézni stb.... így ezekkel is fejlődsz.

A másik pedig, akkor hogy keresel egy másik klubbot, alacsonyabb színvonallal és ott próbálsz meg kibontakozni :) remélem tudtam egy kicsit is segíteni.

2016. jan. 23. 11:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi,tudtál segíteni :) ! Csak nem tudom hogy megy az átigazolási dolog,meg nem is tudom hogy hol tudnék csapatot találni magamnak.
2016. jan. 23. 14:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Budapesten rengeteg, de rengeteg gyengébb klub van, ahol érvényesülni tudnál. Nézz utána egynek, menj le egy edzésre, és beszélj az edzôvel.
2016. jan. 23. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!