Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ilyen helyzetben? Hogy legyek kevésbé féltékeny?
Nézd meg ezt a videót és tanulj belőle!
https://www.youtube.com/watch?v=-zRfr2vWoNQ
A barátod szeret téged, veled van, a féltékenységgel elronthatsz mindent.
A féltékenység önbizalomhiányból adódik és abból, hogy nem bízol eléggé a párodban.
Van egy lány barátom, 15 éve ismerjük egymást.
Hidd el, soha semmi nem történt közöttünk, az elején erre még lett volna valami esély, aztán ahogy teltek az évek úgy egyre inkább elmúlt teljesen még az igény is, hogy nőként és férfiként gondoljunk egymásra, mindketten ezernyi kapcsolatát szenvedtük végig a másiknak, együtt sírtunk, együtt nevettünk.
Ne legyél féltékeny egy ilyen barátra, ha valamit akartak volna egymástól, akkor már megtették volna, inkább úgy próbáld meg felfogni, mintha a testvére lenne (nekem is hasonló státuszban van a barátom).
(egy kivétel van, ha te vagy a srác első barátnője, akkor a lány barát lehet, hogy behisztizik, mert akár tudatosan, akár tudat alatt ő is akarta a srácot, akkor viszont bíznod kell benne, hogy a barátod téged választ, tenni semmit nem tudsz ellene, ha elkezded fúrni a csajt, akkor azzal csak magadnak ártasz. Ha viszont a lány barát már több barátnőnél asszisztált, akkor nincs gond, még jól is jöhet, amikor a srác hülye lesz veled valami miatt, és ő lesz az egyetlen aki a szemébe fogja mondani, hogy most éppen marha, velem előfordult ilyesmi).
Én nő vagyok és van egy-két fiú barátom is, akikkel ugyan nem sűrűn, de azért szoktam találkozni,ketteseben lenni, de soha eszembe nem jutna velük semmi több.
mondjuk én ugyan így vagyok az ex-ekkel is, el nem tudnám velük képzelni mégegyszer, de még egy csókot se.pedig 2-vel elég sűrûn találkozom.
Szóval ha a barátod őt választaná inkább helyetted akkor szerintem vele lenne,és ezt neked is a tudtodra adná.Amig pedig téged szeret és ezt érezteti is veled, addig ne aggódj feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!