Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ebben a helyzetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben? Nagyon féltékeny típus vagyok!

Figyelt kérdés
A barátommal elmentünk több napra kirándulni egy csoportal. Ahol megszálltunk ott vannak bentlakásos lányok akik 16-17 évesek. Egyik nap adtam neki egy szív alakú párnát, amin a kezdőbetünk van rajta. Mindezt saját kezűleg varrtam és még levelet is írtam hozzá. Azt hittem meg tudom hatni bár tudom h a fiúk nem nagyon szoktak sírni ilyenek miatt. Kicsivel később egy bentlakásos lányt aki segített a kajánál a szemem láttára feltűnően megnézte, mosolygott rá és folyton köszöngette a kaját amit kihozott. Ez a szemem láttára feltűnő megnézés utánafordulás úgy h fogja közbe a kezem nem egyszer fordult elő. Más szép lányoknál is ezt csinálja és nem veszi észre h ez mennyire rosszul esik nekem. Lehet ha nem vagyok vele más lányokkal is azt csinálja amit először láttam. A lánnyal elkezdett kaja után beszélgetni pár szót és megböködte az oldalát majd olyat mondott neked kötelező táncolnod a fellépésen. Később már a nevelőjét is megkérte vegye rá a táncra a lányt mert látni akarja h táncol. Majd ottmaradt vele beszélgetni. Nekem ebből elegem lett és felmentem aszobámba. Hihetlen fájdalmat szomorúságot éreztem és nagyon féltékeny lettem. Így sincs nagyon önbizalmam de ilyenkor újra szakadékba kerülök. És sajnos én eléggé zárkózott is vagyok aki nem olyan mint az a lány aki akárkihez oda mer menni. Látta rajtam h vmi baj van bár próbáltam titkolni. Ilyenkor megsértődik és nem érzi magát hibásnak meg felemeli a hangját. És ilyet kérdezett: azt is láttad mikor megöleltem és puszit adtam neki? Mondta h ne húzzam fel magam engem szeret. De adhat neki puszit abba nincs semmi. Meg h meg is fogom máskor is puszilni. Még két lányt szúrt ki buli esten akik szintén bentlakásosak. Mikor már sokat ivott odahívta az egyiket és átölte a szemem láttára majd odasúgta nekem h az a másik cigánylány milyen szép. És olyat mondott menjél táncolj azzal a sráccal mert a cigány lánnyal akarok meg a másik kettővel. De ugye nem baj? Utána kérdezte csak meg h akkor nem táncolunk mi? Komolyan nem látja h engem ez mennyire zavar és mit érzek ilyenkor? És mi az h jó szemmel nézné ha mással táncolnék? Sokszor úgy érzem kevés vagyok neki mert nem vagyok nyitott mint azok a lányok. Ráadásul az egyik hirtelen már az ismerőse lett és mikor kérdeztem tetszik e neki mondta h aranyos szép lány de engem szeret. Kicsit megbántam h varrtam neki egy párnát. Én ezt nem sokáig bírom...:/ huszonévesek vagUnk de ez a lány csak tizenéves.
2014. jún. 10. 21:58
 1/7 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzátennék h mikor kijött belőlem a véleményem és én is kezdtem felemelni a hangom utána odament a lányhoz elmondta neki h féltékeny vagyok és a csaj kiröhögött. Barátom ezt elmesélte nekem és azt mondta igaza is van annak a lánynak h nevetett rajtam. Legbelül érzem h tetszik neki, hiszen ő az a fajta aki hamar képes beleszeretni bárkibe úgy h a másikat is szereti vmiért. Sejtem h azért jelölte be pár szóváltás után h majd gépen keresztül írhasson neki és levelezhessenek. Azzal a másik két lánnyal csak táncolt de nem jelölte be őket és nem kutakodik ennyire utánuk. Tudom h írni fog neki mert miközben már jártunk még mindig kételkedett bennem és egy másik lánnyal akit régebb óta ismer továbbra is leveleztek. Amióta lebuktattam letiltotta a lányt és megígérte nem keresi többet. De attól h nem látom a beszélgetéseket attól még simán el tudom képzelni h még ír neki. Most ezt a lányt nézte ki akivel ugyanezt el fogja játszani és azt reméli nem tudom meg. De nekem ebből elegem van lehet túlságosan is féltékeny. Fogalmam sincs mit csináljak.
2014. jún. 10. 22:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Már a szöveg felénél megfogalmazódott bennem, hogy én a helyedben már rég kitettem volna a szűrét az ilyennek... Ez nem szimpla féltékenykedés hanem szemmel láthatóan flörtöl és kikezd másokkal attól függetlenül hogy ott vagy-e vagy sem. Hidd el, ennél csak rosszabb lesz, ha továbbra is ilyeneket fog csinálni. (számodra)
2014. jún. 10. 22:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, nem olvastam végig, elég volt úgy a 60%-a. Ennyit tudok tanácsolni:

Kúrd ki az ablakon, mint a macskát sz@rni... Többet nem érdemel, veled ellentétben.

2014. jún. 10. 22:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Sürgősen repülnie kell a srácnak :(
2014. jún. 11. 00:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Jézusom!!!! Ne egy kedves, normális lány vagy! Miért pazarlod az időd egy ilyen féregre??!!
2014. jún. 11. 08:16
 6/7 anonim ***** válasza:

jav:

TE egy kedves, normális lány vagy...

2014. jún. 11. 08:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Dobd ki! Ez egy bunkó paraszt, egyáltalán nem tisztel téged.
2014. jún. 11. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!