Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit csinaljak? Mit tegyek ellene?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak? Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
biszex ferfi vagyok es kondizni jarok, a kondi oltozojeben es a zuhanyzojaban mindik kemenyen felal a farkam,foleg smikor meztelen vagyok, nem szeretem takargatni magam al a farkam es akkor se, de egy ido utan mar faraszto, hogy az ottani ferfiak megneznek es meregetik a farkam, egyszer az egyik megcsakta a fenekem

2016. ápr. 26. 15:16
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Szerezz egy pasit aki leápol előző nap :D És kisebb eséllyel fog felállni kondi alatt :D
2016. ápr. 26. 21:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is mindig áll.
2016. ápr. 27. 13:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az egymás méregetése természetes dolog szerintem. Nőknek egyszerű, mert a mellekiket nem nehéz nem látni, de mi pasik csak akkor látjuk ha merev.

Meg ez talán pusztán irigység lehet.

Szerintem ne azért takard, hogy ne lássák, hanem azért hogy ne gondoljanak szatír mutogatónak :D

2016. ápr. 27. 14:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én tuti nem csípném ha a kondiban egy pasi álló farokkal mászkálna...
2016. ápr. 27. 15:49
 5/7 A kérdező kommentje:
4. valaszolo: nem direk al, azert kerdezlek tikteket, hogy segitsetek,hogy ne legyek senki terhere a konditerrmben
2016. ápr. 27. 20:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk szerintem azt a pasit nem nagyon zavartad aki megcsapta a fenekedet. Bár az már lehet zavarta, hogy nem volt folytatás :D
2016. júl. 27. 03:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A látvány ami a szemed elé tárul és ettől áll azzal nem tudsz mit csinálni, gondolom már reflex szerű, hogy ha öltözőben vagy zuhanyzóban vagy akkor feláll, mert tudod, hogy lesznek ott pasik akiket leshetsz :D mégha nincs is ott senki vagy tévedek? Mióta nem voltál senkivel? :) lehet az is baj ám :)
2016. júl. 27. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!