Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Anyukám elítéli a melegeket?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukám elítéli a melegeket?

Figyelt kérdés
Ma délután együtt TV-ztünk, és kapcsolgattam a TV-t. Volt az egyik csatornank egy meleg pár, akik eppen egymást csókolták. (20-22 év körüli Fiúk voltak). Es valami olyasmit mondott, hogy "fujj, b*zik" (nem egeszen igy, de valami hasonlo volt. )Én nagyon azt érzem, hogy biszexuális vagyok, mert egyaránt megnézem a lányokat, úgy, ahogyan a fiúkat is. (lány vagyok) Es nem hiszem, hogy a későbbiekben itthon el merem mondani, hogy biszex vagyok. Nem hiszem, hogy az édesanyám örülne neki. Szerintetek elítéli?

2016. ápr. 24. 20:27
 1/10 anonim ***** válasza:
10%

szeritnem meg nem vagy biszex... csak abban a korban amikro azt hiszed... kb minden második veled egykoru nő hiszi magáról hogy biszexuális és szeirtnem az egy százalékuk sem válik azzá a végére...

Majd megjön az eszed neked is és kinövöd és Anyukádnak meg küldök egy nagy puszit mert igaza van...

2016. ápr. 24. 20:29
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Igazából el lehetne nézni, ha ugyanilyen hevesen emelne szót mondjuk minden más ellen, ami tényleg problémát okoz az országban. Ez egyébként nem szokott így lenni, úgyhogy a te esetedben nem nevezhető sértésnek, ha az anyádat szidjuk, elég szűklátókörű.
2016. ápr. 24. 20:49
 3/10 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy biszex vagyok, mert volt kapcsolatom már lánnyal és fiúval is. (első válaszolónak szól)
2016. ápr. 24. 21:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan comingoutolj, átértékeli magát, hogy mégis milyen az a bizonyos "hetero" nevelési technikája.
2016. ápr. 24. 23:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én apukám homofób volt nagyon sokáig. Aztán elmondtam neki mi a helyzet, és azóta nincs baja a melegekkel, mindenben támogat.

De nagyon óvatosan coming out-olj, sajnos nem mindig sül el olyan jól ez a dolog mint nálunk.

2016. ápr. 25. 01:25
 6/10 anonim ***** válasza:
92%
Azt, hogy biszex vagy minek elmondani?
2016. ápr. 25. 16:25
 7/10 A kérdező kommentje:
Azért, mert szerintem a szüleimnek joguk van tudni róla, hogy milyennek érzem magam/milyen a nemi "adottságom".
2016. ápr. 25. 16:47
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Az elsonek igaza van
2016. ápr. 26. 02:11
 9/10 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem meg közük sincs hozzá, nemhogy joguk. Gondolod ők mindent elmondanak neked? Mert még ha leszbikus lennél, azt mondanám, hogy esetleg, de azt is fölöslegesnek tartom, de azt, hogy biszex..
2016. ápr. 26. 15:38
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
a melegeket jobban elitélikmint a leszbiket és bisexeket,úgyhogy nincs félni valód,bár egy lekizősebb beszélgetést (amikor kinyilatkoztatja véleményét)összehoznék a helyedben anyuval,de nem vallnékbe neki semmit.
2016. ápr. 26. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!