Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért ítélik el ennyire a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el ennyire a melegeket?

Figyelt kérdés
Ők is emberek nem?

2014. dec. 27. 16:34
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
én nem ítélem el őket
2014. dec. 27. 16:35
 2/24 anonim ***** válasza:
29%
nekem nincs bajom velük, ha nem provokálnak és nem viselkednek deviánsan az utcán. lásd melegfelvonulás.
2014. dec. 27. 16:35
 3/24 anonim ***** válasza:
15%
azért mert természetellenes
2014. dec. 27. 16:36
 4/24 anonim ***** válasza:
39%
mert havat szeretnék de hála nekik csak eső esik a nagy melegben
2014. dec. 27. 16:38
 5/24 anonim ***** válasza:
23%
A normális melegeket általában nem ítélik el. Én sem ítélem el őket, de van az a kategória, amikor már provokatívak, és kierőszakolják az öltözködésükkel, viselkedésükkel, hogy "Rúgj belém, szólj meg! Lécci!!"
 6/24 anonim ***** válasza:
31%
Nekem nincs velük semmi bajom...de azért embernek nevezni őket, na azért az már kicsit durva!!!
 7/24 anonim ***** válasza:

Nem ítélem el őket. Szerintem nem szabadna megölni és megverni őket, valamint a szűkebb családjuknak el kellene fogadni őket.

Ennyi.

8/24 anonim ***** válasza:
69%
Ők is emberek. A legtöbbjük normálisan is viselkedik. Köztük is van egy-két deviáns (maradjunk ennél a fogalomnál), akárcsak a heterók között. Ami pedig a melegfelvonulást illeti, nos pont az ilyen "deviáns" viselkedés kell ahhoz, hogy elfogadják őket az emberek, és lássák, hogy nincsen semmi baj velük. Akinek meg nem tetszik a melegfelvonulás, az ne menjen ki megnézvi, vagy ne nézze a TV-t amikor azt vetítik.
2014. dec. 27. 16:39
 9/24 anonim ***** válasza:
Azért ítélik el őket, mert nem csak a saját péniszüket fogják meg és verik ki. Persze, hogy ez egyeseket miért zavar, az rejtély.
2014. dec. 27. 16:40
 10/24 anonim ***** válasza:
16%
Azért mert a melegek nagyobb hányada nem tud rendesen viselkedni.
2014. dec. 27. 16:41
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!