Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim (illetve az érintett Urak), ha volna egy biszexuális párotok, belemennétek ilyesmibe?
Tételezzük fel, hogy a kapcsolatotok lelki része teljesen stabil. Tehát csak nagyon ritkán veszekedtek, szívesen vagytok egymás társaságban, meg is nyugszotok egymás társaságában. Ráadásul a szexuális életetek is jó.
VISZONT felmerülne a párotok részéről, hogy bevonhatnátok egy harmadik személyt (és nem a Ti nemetekből). Ezzel tönkre is tenné a kapcsolatotokat? Esetleg, ha belementek és kiderül, hogy az adott személlyel neki már a megismerkedésetek előtt volt kapcsolata, az zavaró lenne?
Kérem senki ne vetítse le ezt a kérdést a biszexuálisok általános gondolkodásmódjára, egyszerűen csak bennem felmerült a kérdés.
#22 Abból hogy előítéletes és téved.
Nagybátyám nem bizonyításból de a leginkább macsó ember akit személyesen ismerek, és ő is biszex.
Én is maszkulin vagyok és biszex.
Én imádnám, ha ilyen párom lenne néha hármasban is lennénk, ahol a két férfi foglalkozik egymással.
Nem lehet, hogy a passzív biszexek nőies lelkületűek? Ismerek ilyen férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!