Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha nagy a a nemiszervem? 18L
Figyelt kérdés
Volt az exem és mondta nekem,hogy nagy a nuñim vagy is a csiklom is meg a lyukam is!Meg is csalt..És azota nem tudok más fiúval lenni se lányal,mert félek,hogy mit gondolnak a nuñimról.2016. márc. 20. 22:52
21/27 anonim válasza:
-De nagy a pinád cicuskám, de nagy a pinád cicuskám!
-Miért mondtad kétszer?
-Dehogy mondtam, ez csak a visszhang!
22/27 anonim válasza:
Ne torodj vele, en is igy elek a nejemmel:
"kis auto nagy garazs" es nagyon izgalmas .
23/27 A kérdező kommentje:
Eddig csak egy fiúval voltam...szóval nem voltam egy négerel és azért vagyok tág!Az exem az ténleg pancser volt így vissza gondolva!Mert tette magát,hogy jó és sehol semmi!
2016. márc. 27. 04:31
24/27 Scav válasza:
Amúgy ha nagy a lyuk és harangozik bennned, akkor érdemes intim tornázni. Szülés után is ajánlják. Erősíti a vaginát, jobban tudsz szorítani. Így jobban is érezni neked és a párodnak is a behatolást. Az orgazmusod is erősödhet tőle.
25/27 anonim válasza:
Mekkora a csiklód? Na és a szem3remajkak is nagyok, vagy a hüvelyed tágab?
26/27 anonim válasza:
Én azt gondolom, nem lehet rossz a tested. Amúgy meg ha együtt lennénk, te kellenél mindenestül, a nemi szerved csak egy rész. Az meg hogy össze illünk e, eldől.
27/27 anonim válasza:
Nekem nem számítana, hogy nagy egy vagina! A peniszem úgyis teljesen kitoltene! 18x 4,5 centis, a két duzzadt herem meg állandóan termelik a rengeteg spermat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!