Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Baj ha nagy a a nemiszervem? 18L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha nagy a a nemiszervem? 18L

Figyelt kérdés
Volt az exem és mondta nekem,hogy nagy a nuñim vagy is a csiklom is meg a lyukam is!Meg is csalt..És azota nem tudok más fiúval lenni se lányal,mert félek,hogy mit gondolnak a nuñimról.

2016. márc. 20. 22:52
1 2 3
 11/27 Tiboo Martino ***** válasza:
90%

Úgy bírom, hogy az iyen sz▲rházi gyökér tapló férgeknek, akik csak használati tárgyként tekintenek a női testre, mindig jut barátnő! Akit kényük/kedvük szerint alázhatnak, meg szétzúzzák az önbecsülésüket.

Helyes, hogy már csak az exed, az iyen... inkább nem mondom mit érdemelne! Puncit soha többet az fix!

Semmi probléma a tiéddel, pont olyan amiyen hozzád illik, ezt vizuális segítség nélkül is állíthatom! Én még nem láttam csúnya női gyönyörközpontot, igaz, élőben csak egyet láttam, ami elég rövid ideig tartott és neki is nagy húsos volt, amit imádtam.

Ezután merj, mert épeszű ember azt fogja gondolni, hogy izgató és ennyi!

2016. márc. 21. 01:11
 12/27 anonim ***** válasza:
86%
Megnézem
2016. márc. 21. 03:59
 13/27 anonim ***** válasza:
93%
Az a jó ha nagy a nuni. Én élvezném!
2016. márc. 21. 06:43
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Hmmm, ezh adottság! 😉
2016. márc. 21. 06:47
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez testi adottság,nem tudsz mit csinálni vele. Nekem is nagy.
2016. márc. 21. 09:15
 16/27 anonim ***** válasza:
80%

Mekkoraúzerek vannak itt.. :D

Egyből.. Képet, képet...

Mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne úgy írják a szövegüket :D

2016. márc. 21. 17:47
 17/27 anonim ***** válasza:
74%

Csak az a jó fej aki vígasztal? Lehet, hogy őszinte választ vár.

Volt egy csajom (nem, több is) akinek nagy volt a punnája de az nem gond. Viszont a luka is nagyon bő volt, az már kellemetlen volt. A /5-össel harangoztam benne. Szinte semmit nem éreztem meg kb ő sem.

Milyen jó volt utána visszatérni a kicsi, szűk puncihoz.

2016. márc. 21. 23:43
 18/27 anonim ***** válasza:
92%
Én szeretem azokat a lányokat akiknek nagy van, általában sokkal jobban élvezik a szexet. Akiknek kicsi és szűk, nagyon kell vigyázni hogy ne okozzunk fájdalmat egy-egy hirtelen gerjedelemmel a behatolásnál.
2016. márc. 22. 08:14
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom a #17-eshez. Igaza van. Viszont ha tudsz szorítani vele, és valóban élvezed a párod méretét, akkor nincs vele semmi gond.

Az exed csak azért csalt meg, mert nem érzett semmit, és rajtad is látta, hogy nem élvezed. A látványa biztos, hogy tetszett neki is.

Leszólta mindenki az exedet, csak azt nem veszi senki figyelembe, hogy te mekkora károkat okoztál benne, azzal, hogy nem élvezted vele a szexet. Főleg, hogy erről talán még beszélni sem tudott veled.

Mástól meg ne félj, mert nem kell. Elképzelhetőnek tartom, hogy csak visszavágott valami vélt, vagy valós sérelemért, és csak azért mondta, hogy bántson.

2016. márc. 26. 01:30
 20/27 anonim ***** válasza:
85%
de annyira kitágultál már 18 évesen, vagy mire érted, hogy nagy a lyukad?
2016. márc. 26. 01:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!