Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha nagy a a nemiszervem? 18L
Figyelt kérdés
Volt az exem és mondta nekem,hogy nagy a nuñim vagy is a csiklom is meg a lyukam is!Meg is csalt..És azota nem tudok más fiúval lenni se lányal,mert félek,hogy mit gondolnak a nuñimról.2016. márc. 20. 22:52
2/27 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni, hogy annyira nagy legyen h ne tetszen. Mostani barátnőmnek is méretes és imádom. Támogatom az első hozzászólót, képet! 26f
4/27 anonim válasza:
Ne hagyd, hogy egy éretlen barom tönkre tegyen téged. :)
Te úgy vagy jó ahogy vagy. Neki nem jött be és elég bunkó módon viselkedett veled. Ráadásul meg is csalt.
Értékes ember vagy te. 27/F
5/27 anonim válasza:
Nemhinném! Engem nem zavart.
Persze, ha megmutatod, többet tudunk mondani.
7/27 RRR válasza:
nem
az izgatóbb
jobb nyalni,orgazmust okozni általa
ne szégyelld
8/27 anonim válasza:
Hali.
Küldj képet, érdekel
Őszinte leszek!
9/27 anonim válasza:
Merevedés két másodpercig: pipa.
Asszem nem lenne hátrány, ha nem ingerelnének már a puszta szövegek is.
10/27 anonim válasza:
Dehogy baj!
Az exed egy kretén á..at. Felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!