Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért van, hogy az ölelés,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy az ölelés, simi minden bi srácnak sok?

Figyelt kérdés
Én is bi vok, de nekem meg jól esik. Igaz én nem is 1 alkalomra keresek hanem lehetőleg rendszeresre.

2015. dec. 26. 09:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Írjatok akkor jó emberek :P
2015. dec. 27. 09:45
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Az ölelés, simogatás tényleg hozzátartozik, a szeretet alapja az érintés :) Ha csak egy alkalomra is, petting része kell hogy legyen :D 16/F
2015. dec. 27. 14:50
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

ha tartós kapcsolatot keresek akkor nekem fontosak ezek,min egy hetero kapcsolatban is.

teljesen mindegy,hogy sexhaverság vagy több.

2015. dec. 27. 15:30
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Van itt esetleg Baranyából vagy a közeli megyékből karcsú, sportos, legalább átlagos arcú fiatal fiú, akinek simogathatnám, smacizhatnám a felsőtestét?
2016. jan. 2. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!