Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ki szeretném próbálni milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szeretném próbálni milyen az orális szex egy fiúval oda-vissza. Mi a hátránya-előnye? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok milyen érzés szopni, a pénisz ízére, a "precum" ízére..ezt nem tudom magyarul... a sperma ízére, maga a péniszről lenyalt nyál ízére, puszilgatnám, nyalogatnám, szeretném érezni amikor a számba élvez, ahogy lüktet, bekapni szeretném, egész nap a számba legyen...

Mostanában ha valami videót vagy képet nézek, akkor olyat keresek ahol a pénisz van a központban, például "cumshot compilation" vagy ilyenek, és mondjuk ha 10 pénisz van benne amint elélvez, abból tuti 7-8 a számba jöhetne, mehetne el...kívánom, tudom (!) hogy beteges, és talán nem kicsit. Férfi vagyok, nem kellene erre gondolnom, de valahogy egyre jobban összpontosítottam a péniszre minthogy a csajra..és elkezdett érdekelni a dolog. Most akadt egy srác aki belemenne, csak talizni kellene, ő is kezdő, első alkalom, stb.

Vélemény ?

Mi előnye-hátránya lehet a dolognak ? :D

22 éves vagyok.

2015. dec. 14. 20:27
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy leszel ettől meleg. Az meg, hogy nem kell mindent kipróbálni, amire vágysz...ja, ne próbáld ki a heroint meg egyéb mások vagy magad számára ártalmas dolgot. Ellenben ezzel senkinek nem ártasz. Kipróbálod, nem tetszik, akkor ennyi volt. ha tetszik, akkor meg csinálod máskor is. Lányokkal voltál eddig, azt jelenti, hogy hozzájuk (is) vonzódsz. Ettől nem leszel homokos. Ha meg ilyenek agyalsz evidens, hogy biszex hajlamaid vannak.
2016. jan. 6. 15:43
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Na és kipróbáltad már?

Szerintem normális, hogy ezen fantáziálsz, nekem is volt egy darabig, ma már nem igazán, inkább úgy vagyok, hogy ha adódna, kipróbálnám, de annyi. Szerintem mindenkinek van egy hasonló korszaka, csak valakinek erősebb, valakinek gyengébb.

Nálam elvette a kedvemet néhány dolog.

1: A pasik sokszor "büdösek", kan szaguk van, ami számomra hideg vízként működik.

2: Nagyon sok a "nem szexi" pasi, és általában azok lennének benne ilyen dolgokba.

3: habár a fantázia megvan farok iránt, bármi más testrész taszít egy pasin szexuális értelemben.

Szóval nekem is meg volt, de azóta el telt néhány év, tapasztaltam néhány dolgot, voltam már Swinger klubban, szexeltem már mások előtt, mások mellett, próbálgattam ezt-azt, és habár láttam szép farkakat amiket "megkívántam", de amikor élőben látod és közel mész a tulajdonosához, akkor el tűnik a vágyad. Ez van.

Ahogy kipróbálnám: legyen jó a pasi (számomra is szexi, ami 100-ból 1 talán), legyen jó illata, ne nagyon beszéljen, legyen kis tapasztalata, ne tolakodjon, fogadja el, hogy csak sz*pás, és talán a legtutibb ha Glory Hole-on keresztül menne a dolog.

Ezek miatt alapból szinte lehetetlen megcsinálni, és persze olyan kedvemben is kellene lennem.

2016. jan. 15. 11:50
 23/33 anonim ***** válasza:
0%
Ratyi.
2016. jan. 15. 12:28
 24/33 anonim válasza:
100%
Ezt én is nagyon kipróbálnám... :)
2016. jan. 15. 19:24
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha érdekel,és van hozzá társ,illetve nem båntasz/okozol kárt vele akkor csináld.
2016. febr. 11. 13:22
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Győr?
2016. febr. 11. 23:29
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Szombathely?

Sopron?

18/f

2016. febr. 12. 20:42
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, de attol hogy "bemelegszel" nem kell szerintem tartanod (mar), ugyanis elnezest, de amilyen rajongassal, es atszellemultseggel irsz az egeszrol, biztos hogy van egy fajta meleg hajlamod,,,,,ettol nyilvan nem kell olyan eletet elned stb.,,,,ha lanyok is erdekelnek, akkor valoszinuleg inkabb biszexualis vagy. ha ezt szeretned tenni, tedd ezt, nem fogsz belehalni :D

Informacio mindenkinek: Nem vagyok meleg, es nem kerek SEMMILyEN privat uzenetet7ajanlatot.koszonom,,,,

2016. febr. 19. 01:27
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Engem leszophatsz. De semmi buzulás! 😉
2016. febr. 19. 07:04
 30/33 laurentiu válasza:
0%
jON.EN IS SZERETEM AZ ORALIS SZEKSZET,
2016. febr. 19. 08:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!