Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, aki vett már rá srácot, vagy szeretne rávenni srácot ara, hogy fiúval is szexeljen? Ha igen, miért?
Figyelt kérdés
2015. nov. 25. 12:23
1/17 anonim válasza:
Ezen a késdésen hány napig agyaltál? L
2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólást, reggel jutott eszembe.
2015. nov. 25. 12:47
3/17 anonim válasza:
#1:
Mi ezzel a gond? Több lányt is ismerek, akit izgat az ilyesmi :-P
4/17 A kérdező kommentje:
3. gondolom srác vagy
én egy ilyet sem ismerek, neked bevallották?:)
2015. nov. 25. 12:50
5/17 anonim válasza:
#4:
Hát azért srácnak már nem nevezném magam :-D Persze, nekem életformám a szexualitás, aki ismer az tudja ... és azt is, hogy nincs tabu ...
6/17 A kérdező kommentje:
Hol ismertél meg ilyen lányokat?
2015. nov. 25. 12:56
7/17 anonim válasza:
#6:
Na akkor tegyük helyre :-D A párom is (nő) és én is, mindketten biszexek vagyunk. Rendszeresen keresünk harmadikat, mindkét nemből és hasonló párokat is szexre és járunk swingerezni ... Elég sok "perverz" vágyakkal megáldott emberrel megismerkedem ;-)
8/17 anonim válasza:
Ha van, én szívesen megismerkednék vele. :)
9/17 anonim válasza:
Ha engem a barátnőm erre akarna rávenni jól megbaaszogatnám, aztán otthagynám a pokolba.
10/17 Joe.38 válasza:
Hogy van-e ilyen làny ? Ma liberalizmus van. Teret nyer a gusztustalansàg. Ma liberalizmus van. Azaz forditott vilàg. Ma liberalizmus terjed mint a pestis. Tehàt biztos van ilyen làny. Hisz ismètlem a liberalizmus nevű betegsèg fertőz , terjed erősen. Normàlis fèrfit baràtnője ilyenre meg se kèr fel se merűl. No de normàlis fèrfiből egyenes gerincű tartàssal rendelkezőből is hiàny van.Amelyik az mèg is az ma màr nem jö , nem kell. De hàt ilyen a mai fordított vilàg. Ami normàlis az nem.lehet az abnormàlis vilàgban nirmis , hisz az az abnormàlis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!