Hány hónap kapcsolt kell ahhoz, hogy egy 17 éves szűz lány szexeljen? Én is 17 vagyok, és szűz. Számít, az, hogy a lány félig cigány?
Figyelt kérdés
2014. márc. 28. 23:46
1/11 anonim válasza:
Ehhez elég fél percnyi ismeretség is.
2/11 anonim válasza:
majd mindjárt megkeresem a google-val
3/11 Egyetemes Gonosz válasza:
Vigyázz a telefonodra és a karórádra!
4/11 anonim válasza:
ne szexeljetek 17 évesen, várjátok csak meg szépen míg a legtöbb amit tudtok adni a másiknak (saját magatok) aktuális legyen és különleges, ne csak valami kis szar amit mindenkinek osztogatsz úton útfélen és jó a roma kultúrában tényleg elterjedt a fiatalabb korban szexelni de ne a származását nézd, hanem, hogy ő mit szeretne, ha ő szeretné akkor oké, de ne erőltesd
5/11 anonim válasza:
Nos, eredetileg azt mondtam volna, hogy ezt csak te tudhatod, hogy mikor vagy kész rá... de mivel félig cigány vagy, ezért igazából tökmindegy, akár azonnal is lehet, amint meglát az utcán és utánad kiabál, hogy "Csájje gyere má' ide, he'!".
6/11 anonim válasza:
17 éves szűz cigány lány hahaha és te ezt beveszed. A kölykeit biztos eldugta valahol és most éppen a te szüzességed akarja ellopni.
7/11 anonim válasza:
Akaszd fel magad és a lányt is!
Te vadb@rom, (elnézést a sértésért!) ha megdugod, ráadásul GUMI nélkül, akkor még több cigány lesz magyarországon, azaz Te magad is hozzájárulsz a szaporodásukhoz...
8/11 anonim válasza:
Utolsó! Nálad a pont!
Én viszont hiszek a kompromisszumokban. Dugd meg a csajt aztán kösd fel. Nagy szolgálatot tennél vele a hazának és szűz se lennél többé!
10/11 anonim válasza:
akkor készülj fel hogy életed végéig csak azzal a lánnyal lehetsz.. mert ha szakítotok a családja ki fog nyirni... és az utolsó 3-nak igaza van. halálravaló cigányok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!