Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki vagy vegyem rá ugy hogy ne utáljon meg?
Először kérdezd mé hogy mit gondol a leszbikusokról. Hogy gondolt e arra hogy kipróbálá e lánnyal. Ha kedvező válszokat kapsz akkor COMING OUT ...
ha már tudja rólad, akkor meg nyugodtan felteheted neki a kérdést egy buli alkalmával és ha nem örül neki akkor a sörre fogod.
Szerintem az ujjazást először hagyd ki a témából. Kezd azzal hogy smárolni akarsz.
Az 1. válaszló vagyok ismét.
Egyetértek a 4. válasszal.
Először én is finoman kipuhatolnám a véleményét, az érzéseit a saját nemünkről. Tudja rólad, hogy vonzódsz a lányokhoz? Ha ne adj isten kategorikusan elutasító ebben a kérdésben, akkor semmiképpen nem nyomulnék rá a helyedben. Valószínű, hogy meggyőzni, "megtéríteni" nem tudod majd, viszont elveszítheted a barátságát.
És ha a reakciója nem teljesen elutasító, akkor is csak finoman kezdeményezz. Érintések, simogatás, ha minden jól megy, akkor csókolózás. A szexet meghagynám a következő lépcsőfoknak.
És igen, jó lehet, ha egy buliban próbálsz közeledni. Ha isztok egy italt, az segíthet az ellazulásban, a gátlások oldásában. De semmiképpen ne részegen próbálkozz, mert simán lehet, hogy olyat tesztek, ami később visszaüt!
21/B/L
Ha az én barátnőm állna elő ilyennel, hogy szeretne kipróbálni dolgokat, kísérleteznék vele ( pedig tudtommal hetero vagyok :-D ) beszélj vele.
19/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!