Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok beleszeretni senkibe?
Figyelt kérdés
Volt egy lány akibe kb 4 éven át szerelmes voltam és olyan egy éve volt az,hogy kiábrándultam belőle mivel nem engem választott eleinte örültem mivel,hogy sikerült kiszeretnem belőle igy már nem gyötörtem magam,de mostanáig már nagyon megváltozott a dolog valahogy egy lány sem tudja megdoboktatni a szívem úgy érzem már nem tudok beleszeretni senkibe csak szexuálisan vonzódom a lányokhoz.Nemrég megfordult a fejemben,hogy megleg vagyok,de ha belegondolok ez totális hülyeség mivel férfi irán lófaszt nem érzek.Ez miért van.14\f2015. nov. 21. 20:57
2/4 A kérdező kommentje:
Azért mert elirtam miért nennék kretén...Idióta.
2015. nov. 21. 21:25
3/4 anonim válasza:
Attol mert egy lannyal erezted ezt es nem jott ossze nagyon fiatal vagy meg es nem vagy meleg egyaltalan..ful egyszeruen ismerkedj csajokkal es vannak olyanok akik szerethetoek es nem vagnak át (keves az ilyen ) ha van kedved dumalni akk irj 16/l
4/4 anonim válasza:
"Nennék"? Az meg mi? Csak kretén vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!