Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szeretném próbálni milyen az orális szex egy fiúval oda-vissza. Mi a hátránya-előnye? Mi a véleményetek erről?
Kíváncsi vagyok milyen érzés szopni, a pénisz ízére, a "precum" ízére..ezt nem tudom magyarul... a sperma ízére, maga a péniszről lenyalt nyál ízére, puszilgatnám, nyalogatnám, szeretném érezni amikor a számba élvez, ahogy lüktet, bekapni szeretném, egész nap a számba legyen...
Mostanában ha valami videót vagy képet nézek, akkor olyat keresek ahol a pénisz van a központban, például "cumshot compilation" vagy ilyenek, és mondjuk ha 10 pénisz van benne amint elélvez, abból tuti 7-8 a számba jöhetne, mehetne el...kívánom, tudom (!) hogy beteges, és talán nem kicsit. Férfi vagyok, nem kellene erre gondolnom, de valahogy egyre jobban összpontosítottam a péniszre minthogy a csajra..és elkezdett érdekelni a dolog. Most akadt egy srác aki belemenne, csak talizni kellene, ő is kezdő, első alkalom, stb.
Vélemény ?
Mi előnye-hátránya lehet a dolognak ? :D
22 éves vagyok.
Elmondom én mit gondolok.
Ha ez a vágyad, akkor tedd meg. Mi hátránya lehet? Semmi az ég világon. Mégis mi hátránya lehet annak ha ezt kipróbálod? Előnye meg annyi, hogy teljesítetted egy vágyadat. Már ki is húzhatod a bakancslistádról.
Az élet rövid és javarészt szar, ragadd meg a lehetőséget. Így kell élni az életet, ha nem akarsz azon bánkódni a halálos ágyadon, hogy mennyi mindent megtehettél volna és csak azért nem tetted meg mert....
Én a helyedben simán bevállalnám a dolgot. Egyszer ezt is ki kell próbálni. Véleményt csak akkor tudsz alkotni, ha kipróbálod. Aztán tudod csak megmondani, hogy tetszik-e, vagy sem.
Én is így voltam az elsőnél.
Ne agyalj, hanem ugorj fejest az életbe.
Próbáld ki nyugodtan, ha ez izgatja a fantáziádat. Én is gyakran fantáziálok ilyenről, miközben barátnőm van. Nekem még nem volt fiúval kalandom, mert túlságosan gátlásos vagyok hozzá, de neked azt kívánom, hogy érezd jól magad :)
26F
Én is kipróbálnám, csak sajnos nincs kivel
15F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!