Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van egyre több biszexuális/leszbikus nő? Ekkora lenne a probléma a mai férfiakkal?
11!
DE igen csak akkor meg felmerul a kerdes,hogy mi lesz a gyerek lelkivilagaval?
Mennyire fog serulni!?
Es kesobb elfogadja e ezt!
Szerintem nem kéne ezen vitázni, úgy sincs beleszólása senkinek, aki itt filózik rajta. Vagyis inkább hajtja mindenki a sajátját. Érdemi vitára kevesen érettek.
Azt hogy két azonos nemű által nevelés hogy hat egy gyerekre, egy pszichológus tudná csak megmondani.
Haaat, nem veletlenul mondja nehany hetero no hogy "leszbikus leszek mert a nokkel konnyebb". Attol is lehet hogy hirtelen tobbnek erzed mert tobben merik felvallani.
(Es amugy vitazók ha egy gyereknek egynemuek lennenek a szulei akkor neki az lenne a normalis.)
16!
Orokbefogadott gyerek lehet mar nem 2-3 honapos hanem 8-15 eves es mar nem lehet vetiteni neki..
Es akkor mi van ha egy meleg pár örökbefogad egy (pl) 9 éves lányt, aki majd lassan elkezd menzeszelni? Ki fog beszélni veleg Mert nem hiszem hogy pont 2 apukának kellene ezt megbeszélnie a lányával.
Szerintem amúgy minden gyereknek akinek egyneműek a szülei, belül biztos van valami hiányérzet az anya, vagy az apa szerepére.
Például ha az iskolában megkerdezik a gyerektől, akinek férfi nemű szülei vannak, és azt mondja hogy nincs anyja, akkor szerintem érzi belül a hiányát.
19-es vagyok
Megkerdezik a gyerektol hogy hogy hivjak az anyjat*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!