Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelek lehetnek egy lánynál ami arra mutat hogy ő biszexuális vagy leszbikus?
Figyelt kérdés
2015. nov. 6. 22:15
1/12 anonim válasza:
másik nőkhöz vonzódik, ill. fiúsabb lehet a viselkedése
2/12 A kérdező kommentje:
ennyit én is tudok, de valami komolyabb?
2015. nov. 6. 22:37
3/12 anonim válasza:
4/12 anonim válasza:
Van hogy semmilyen :D szóval lehetetlen csak abból megmondani hogy hogy néz ki. Beszélgetni kell vele, utalgatni finoman mézni a reakcióit. Vaagy rákérdezni nyiltan :D. Ezutóbbi pr pohárka után kicsit könnyebben megy .
5/12 anonim válasza:
Például,ha nem is veszed már észre,hogy rajta maradt a tekinteted,TÖBB MINT PILLANTÁS. /SÓVÁR TEKINTET/amiben már vágy is érződik.Aki bi,az ezt megfelelően fogja jelezni,és innentől te figyelj nagyon,mert kezdő vagy.
6/12 A kérdező kommentje:
én nem vagyok egyik sem, se kezdő én csak egyik barátnőmről sejtettem hogy az, és ezt szerettem volna kideriteni
2015. nov. 14. 16:14
7/12 anonim válasza:
Azt írtad,: nem vagy kezdő!
Akkor miért a kérdés?
Akkor jelekből tudnod kéne ki-ki-mi?
8/12 A kérdező kommentje:
mivan?:DDD
2015. nov. 15. 13:47
9/12 anonim válasza:
Az #5-ös jól látja: " több mint pillantás " feléd, /ha lány vagy/,csak az jön le ,hogy tetszel neki.Ha a lány fiúval van és téged fixál ,lehet ,hogy bi,de mem látszik.
Ezt írod:" ennyit én is tudok, de valami komolyabb? " .
Mire gondoltál?...oda megy és megcsókol,vagy hazáig kísér és becsönget...vagy mi a komoly jel szted?
10/12 A kérdező kommentje:
hát figyel az egy alap dolog amire én irtam azt hogy ennyit tudok.
2015. nov. 18. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!