Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év feletti lányok, ti próbáltátok már két pasival, lánnyal vagy párral? 25 (L)
Fiú-lány párral próbáltam már és jó volt!
22 éves lány vagyok és a kolimban az emeleten túl oldalt van egy szép lány, elég jóképű, magas, jó arc barátjával együtt, aki gyakran bejár hozzá. A lánnyal és a 2 szobatársával jóban vagyok, ha van kolis ivászat (havi 1-szer mondjuk), akkor együtt vagyunk (egy szobában) általában, tehát ismerem mint közeli ismerőst, havert.
Ott a lány 20 éves, a srác azt hiszem 26. Egy piáláson, amin csak négyen voltunk, a negyedik ember elment WC-re és ekkor a lány lesmárolt engem, amit hagytam, aztán utána nem volt semmi. Később közösen írtak fb-on, hogy ha ez tetszett mehetne hármasban is a dolog. Benne voltam. A szobámban volt, amikor a szobatársaim hazamentek. Egész nap nyaltunk, szoptunk, dugtuk egymást. Mikor a srác már háromszor elélvezett és elaludt, akkor kinyaltam a lányt is és mi is vagy négyszer elélveztünk aznap. Szerettem hogy a srác velem is annyit foglalkozott, mint a barátnőjével és hogy a lány sem tűnt féltékenynek, mikor a srác velem volt.
Amúgy nem tartom magam nagy ri-.bancnak. 15 évesen vesztettem el a szüzességem és ezen a párocskán túl csak 2 férfival voltam az életben, mindkettő tartós kapcsolatban 1,5 és 2 évig. Még egyszer nem hiszem hogy vállalnék ilyet most, talán majd csak pár év múlva.
"Amúgy nem tartom magam nagy ri-.bancnak."
Ezt nem csak a ri bancok csinálják....sok olyat ismerek, akinek első kapcsolatában alakult így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!