Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiket nem lehet beosztani a kinsey skálára?
tévedés, az emberek soha nem voltak besorolhatók 3 kategóriába szexuális orientáció tekintetében, csak régen nem voltak ilyen irányú kutatások, nem volt ennyi ismeretünk erről a témáról.
Szerintem ezek a szexualitások mindig is léteztek, csak nem foglalkoztak velük annyit az emberek. Meg akkoriban ha valaki azt mondta volna, hogy nő férfi testben, hát az akkori mentalitású emberek kimenekülnek a világból. El kellett nyomniuk önmagukat és boldogtalan életet élniük.
Amúgy ez az epstein skála jó, csak az aszexuálisokat nem számolja, legalábbis úgy nézem. Egyébként tényleg rosszul emlékeztem, X-el jeli a kinsey az aszexualitást.
Amúgy szerintem olyasmi döntheti el, hogy valaki a skála melyik oldalán lesz, hogy önmagát minek sorolja be. Egy interszexuális ember addig képtelen elhelyezni magát a skálán, amíg ki nem alakítanak neki egy nemet. Ha egy ember transzexuális, akkor tisztában kell lennie azzal, hogy ő nem az ami, ergo(hacsak nem biszexuális) a skála ellenkező oldalára kell, hogy kerüljön.
Azért ezeket az emberek többsége ma is fas-.zságnak gondolja.
Ha megkérdeznénk a Föld 7 milliárd lakosát, biztos több, mint 3,5 mondaná hogy nem hisz ilyenekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!