Jónás a Pap kérdése:
Nem tudja a családom beosztani a pénzt. Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
4 testvérem van. Örökösödést kaptunk mert meghalt az apámnak az anyja. Rossz állapotban van az ajtón az ablak, a wc is meg még sorolhatnám. Elköltöttük pár hét alatt a pénzt es nem maradt belőle semmi... Szerencsere meg kapni fogunk Pénzt. Es nem tudom hogyan tudnám közölni szülőmmel hogy ne koltekezzen Ennyit. Ősztől kezdodik a suli es kell nekem ruha addigra. Mert tavaly is olyan nadrágban kellett járnom aminek a térde lyukas volt es megkellett varni minden héten többször is... Kerestem 25.ezret nagyon kemény munkával es azt is elvette apám. Hogyan tudnám ra venni hogy ossza be a pénzt??2015. júl. 27. 19:49
1/1 anonim válasza:
Sajnos sokszor a szülőkkel sok esetben nem lehet beszélni a pénzről.
Egyébként nézz szét turkálókban, ha új nadrág kell. Lehet találni új darabokat is. Nem annyira gáz, mint lyukasban mászkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!