Mit csináljak most?
Az a helyzet, hogy bátyám nem nagyon szereti az olyan illatokat mint pl. parfüm, mert asztmás. Nincs is parfümöm. Én viszont szeretem, ha néha lehet egy kis jó illatom. (mondjuk nem fújnám vele magam mindig, anélkül is meg tudok élni, de néha jó lenne.) És hát barátnőm be is fújt egy engem, amit észre is vett és most megint ki van bukva miért fújom be így magam...
Ti hogy oldjátok meg, ha valakinek asztmája van/allergiás, de szeretnétek parfümöt használni? 15/L
A bátyáddal közös a szobád? Vagy folyton együtt vagytok?
Nem értem, miért szagolgatna téged naphosszat?
Szerintem ez több, mint túlzás a részéről. Hiszti, semmi más.
2. válaszoló:
Ha valaki asztmás, akkor azokra az anyagokra, ami kiváltja a rohamot, olyan mértékben érzékeny, hogy ha valaki egy légtérben (egy lakás, munkahely) használja, akkor alár életveszélybe is kerülhet - tehát NEM hiszti!!!!!
Ha fogalmad sincs a dologról, akkor nemírj legalább hülyeégeket.
A kérdezönek: ne használj parfümöt, még úgy se, hogy a barátnödét, mert a bátyád igencsak rosszul lehet töle.
A parfüm eleve a legtöbb esetben nem pozitív dolog, túl erös szaga van.
asztmás vagyok, és nem zavar, ha parfümöt használ, sőt, én is használok, és semmi bajom
ennyi erővel az utcára se menjen ki, mert ott más emberek is használnak parfümöt...
Minden ember mas es mas. Tesodnak eros asztmaja lehet ha nem kamuzik.
Akkor fujd be magad ha mar tesod nincs otthon vagy suliban reggel. Elmulik mire hazaersz. Amugy en az orvosaval is beszelnek, illetve szuleimet kernem, hogy teyek meg. Nehogymar akkor nalatok senki ne hasznalhasson dezodort....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!