Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódom a nőkhöz ennyire, nő létemre?
Figyelt kérdés
Amíg gyakornok voltam azt hiszem beleszerettem a tereptanáromba/ennek már 5 hónapja és már nem találkozunk mégis hiányzik/. Zavarban voltam ha ketten voltunk /10 év van közöttünk/ mert legszívesebben megcsókoltam volna. Nem tudom, mi ez mert 4 éve van barátom, de ha tudnám, hogy Ő mmint a nő benne lenne, velem, megőrülnék szerintem. Hogy tudnám kideríteni, hogy érdeklem-e? Nem tudom hetero-e.2015. okt. 20. 22:17
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, ötleteket. Fenn van facebookon és már az ismerősöm is, de nem sokat beszéltünk eddig aminek két oka van: nagyon sokat dolgozik reggel 6tól este 10ig két melóhelyen és tudom, hogy látják ha ott írok neki facere.
Az egyik munkahelye ilyen vizipipa bár szerűség ott két felszolgálás közbe még talán beszélgetni is tudnánk.
De félek, félek, hogy már így is többet érzek mint amit szabadna hiszen van barátom és nagyon szeretem. Félek, hogy az érzést ami bennem van összekeverem a hálával és a szimpla baráti szeretettel. Félek, hogy bár nem az enyém és sajnos inkább ismerős mint barát, de, hogy elvesztem.
Erre volnék kíváncsi, hogy amit érzek iránta az mi is pontosan, de ahhoz, hogy kiderüljön kellene ő is. Vagy nem?
2015. okt. 22. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!