Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Normális ha 16 éves létemre a...

Normális ha 16 éves létemre a 20-24 éves fiúkhoz vonzódom?

Figyelt kérdés
Nem minden esetben így van, de nagyon sok fiú van abból a korból aki jobban bejön.
2014. aug. 8. 11:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így vagyok 16/L
2014. aug. 8. 12:00
 2/9 anonim ***** válasza:
ez normális, legalábbis az én véleményem szerint F/23
2014. aug. 8. 12:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Normális mert a lányok érettebbek a saját korosztályuknál . De azért a 24 szerintem már sok. :)
2014. aug. 8. 12:10
 4/9 anonim válasza:
Szerintem 7 év korkülönbség még simán belefér.
2014. aug. 8. 12:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy a lányok érettebbek a korosztályuknál? Ezt miféle barom találta ki annak idején? Már mégis mi a jó anyámtól lenne érettebb egy 16 éves lány egy 16 éves fiúnál?

Egyszerűen csak arról van szó, hogy mindenki igyekszik felfelé választani, ami a nőknél a szociális státuszból és a külsőből tevődik össze, a férfiaknál meg a külsőből; ezért egy 16 éves komoly, izmos, okos srác képtelen egy 24 éves nőt behúzni, mivel az a hölgy is felfelé néz, tehát kell neki autó, lakás, egzisztenciális biztonság, szülés 30 előtt, stb. amit egy olyan 16 éves fiú, akinek még az anyja főz meg mos rá, képtelen megadni neki. Ellenben egy 24 éves srácot nem érdekli az, hogy egy 16 éves lány szociálisan egy nulla, szívesen megkúrja, sőt állandóra is megtartja, ha jó teste van, vagy csak egyszerűen nincs jobb.

2014. aug. 8. 12:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyébként igaz, hogy a lányok általában érettebbek, mert jobban átélik az érzéseiket. Ezért valóban egy pár évvel fiúval illenek össze leginkább, bár 16 évesen 7-8 év különbség azért sok lehet.
2014. aug. 8. 12:47
 7/9 anonim ***** válasza:

anyuék között 19 év van , és boldog házasok :PP

amúgy én is a 19-23 éves korosztályra bukok, kicsit érettebbek az én környezetemben levő 16 éveseknél ....:)

15/L

2014. aug. 8. 12:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Teljesen normális :)
2014. aug. 8. 13:21
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat srácok! :)
2014. aug. 8. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!