Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódom a nőkhöz ennyire, nő létemre?
Ismerosinel puhatolodz kicsit. Meg mikor beszeltek hozd fel valahogy a temat es figyeld mikent reagal, hova nez, stb.
Ez nem gaz, en is igy vagyok 24 evesen.
Te mennyi vagy kerdezo?
Szia.
Hozd fel neki a témát.
Hogy mi a véleménye, egy ilyen kapcsolatról.
Az első pár reakcióból,le tudod szűrni,hogy egyáltalán érdekli e a téma.
Ha elzárkózik,vagy terel akkor ne erőltesd.
Ha látod hogy nyitott a téma irányába,akkor meg
evezz vele a mély víz felé.:))
Üdv
Köszönöm az eddig válaszokat. Az utolsó kommentelőn jót röhögtem köszi! :D
Az a baj, hogy mostmár nem vagyunk napi sőt semmilyen kapcsolatban. Mivel elég barátságos nő és ha lenne merszem biztos eljönne velem kávézni vagy valami hasonló. De hogy hívjam el ? Menjek el a meló helyére és ott a munkatársai előtt hívjam el?? Akikkel 3 hónapig szakmai kapcsolatban voltam tehát ők is ismernek ??
Biszex vagy, igen.
Az senkit sem zavar, hogy mellesleg 4 éve párkapcsolatban?!?
Nem bizony!
Noknek mindent szabad kedves utcso,melegedni,parhuzamosan annak ellenere,hogy parja van meg minden macasagba stb. De ha ezt egy fiu tenne mit kapna hu hu...
Kedves kérdező!
Ilyenkor jó a facebook.
Vedd fel simerősnek beszélj vele párszor, vagy válts pár üzenetet és utána hívd el egyszer kávézni, aztán megint és megint és beszélgetés közben lehet érinteni a leszbikusokat, mint témát, hogy ő mit gondol, hogyan látja, aztán ha esetleg nem egy laza délutáni kávézgatás hanem egy estébe nyúló iszogatós este jön össze, amikor is az ember sokkal közlékenyebbé válik akkor lehet érdeklődni, hogy ő volt e már nővel, csak ugye óvatosan kell felvezetni a szexet mint témát és úgy belemerülni. De ha volt akkor az már jó jel. HA még nem, az se baj, kérdés érdekli e? Ha igen, próbáld meg elcsábítani. :)
Utcso!
Ha hetero az illeto sosem lesz meleg,tehat ez nem natha hogy elkapja es nem fogja hagyni magat!
Es nem mindenki van fennt ezen a szennyoldalon mint ahogy en sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!