Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebbként van esélyem fiatal, aktív fiút találni? Vagy minden aktív csak a fiatalabbakra bukik?
Én 25 vagyok és szívesen kipróbálnám,hogy milyen szopatni/dugni egy nálam fiatalabb srácot.
Ha van ilyen Borsod vagy Szabolcs megyéből, akkor írhat :P
Nincs sok. Korban felfelé max. 3-5 évet mennek el, de nagyon sok van, aki tényleg max vele egykorút vagy fiatalabbat.
Én 22 vagyok, de én is 16-25 év között keresek (és találok) partnereket.
30as vékony bpesti uni vagyok, és engem is ez a felállás érdekelne a legjobban. Mmint fiatalabbakkal, és persze paszívakat találok, de uni/aktívat a fennt leírt okokból kevésbé.
Szerencsére sokféle ember és sokféle ízlés létezik...:)
8: Ez hülyeség. Ha idősebb lennék, akkor idősebb partnereket is keresnék.
Pl. tegyük fel 40 vagyok. Akkor mondjuk 20-35 közt keresnék partnereket. Vagy akár 40-ig is elmenve
Pont hogy az idősek fogadják el, hogy legtöbbször nem vonzóak a fiatalok számára, egyszerűen a koruk miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!