Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Passzív meleg fiúk: A párotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzív meleg fiúk: A párotok kedvéért bevállalnátok az Uni szerepet néha?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy mindegyik számításba lévő srác passzív inkább..

Uni vagyok, de néha nagyon kívánom a passzív szerepet..

Kedves Passzív meleg pasik, a pasitok kedvéért lettetek/voltatok egy picikét Aktívok?

2014. jan. 22. 15:28
 1/6 pixie.cute ***** válasza:
100%

Persze. :) Én szerény véleményem szerint csak alkalmi szexben van ilyenféle megkülönböztetés. De kapcsolatban nálam nincs ilyen... az más dolog, hogy a passzív szerepet szeretem és inkább azt kívánom, de az aktívat is ugyanúgy, főleg a párommal bármikor amikor nekem vagy neki van kedve ahhoz, hogy ő legyen passzív. Szóval nálam ez nem gond. :)

Meg nálam ez nincs megtervezve, hogy na jó te leszel aktív/passzív, hanem ahogy jön. :D

2014. jan. 23. 08:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Esetek nagy részében én vagyok a passzív (a körülmények miatt neki nincs lehetősége előkészülni), de akármikor be tudnám vállalni az aktívat :) Volt már, hogy én voltam aktív és nagyon élveztük. Ez még nem okozott köztünk problémát :)
2014. jan. 23. 10:23
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
Hát keress aktívat:) Én aktív vok:)
2014. jan. 23. 20:08
 4/6 A kérdező kommentje:

Aktív srácok esetén ugyanaz a szitu :D

Elkezdek nekik papolni a passzív szerepről.. meg azt, hogy mellettem UNI legyen :P

2014. jan. 25. 11:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább paszìv uni vagyok.azaz egyáltalán nem zavar,ha én vagyok az aktív.
2015. máj. 29. 14:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
kellemetlen lenne kicsit de a páromért lehet megtenném,nem lenne nehéz,régen a lányoknál kötelező volt mint srác megmutatni,hogy te dominánsabb srác vagy és h erős,megbízható stb,szóval bejátszani az aktívat az emlékeim alapján lehet menne :D
2016. máj. 14. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!