Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok! Ti hol ismertétek meg az első fiút?
Én is hasonlóan féltem az egésztől, és egy ideig hagytam, de újra előjött a fantázia, hogy egy másik pasival ki kell próbálni.
Egy biszex pasi attól különbözik egy melegtől, hogy csak szexre vágysz egy pasival, nem érzelmekre, nem arra, hogy romantikázzatok, vagy kettesben setáljatok. Arra ott vannak a csajok.
keress egy bi srácot azokról nem vágják egyből hogy mi van,mondjuk egy cső buzával sem ha nem fogjátok egymás kezét,csak azt látják,hogy 2 srác az egyik buza.
Lebukni nem fogsz,ha meg igen akkor az is lebukik aki lebuktatott.
mert az jár meleg oldalon aki meleg.(ha arcal ismerkedsz)
ja neten,vagy bu-zibárban,de van bu-zigyurda is.
Eropolis pont hu jó. Bár én ott egy évet szenvedtem.
Erre egy elegáns melegek által felkapott - nem kizárólag meleg hely - bárba direkt ezzel a céllal lementem és engem szólított le egy állólom pasi. Hozzá teszem, hogy még csak nem is switch vagyok, hanem top és a kölcsönös orál az jó. De mire elkezdem szopni egy, hotel szobában elmentem. Aztán ő szopott le és nem jutottunk tovább. pedig nagyon nem vagyok korai magömlésre hajlamos. Star-stoppal 10 éves múltam volt már akkor csajokkal.
Egy dolog nagyon jó a meleg szexben a pluszon túl, a fiúk sokkal ->ritkábban<- mondják elég volt már a szexből.
Azért vannak "érzelmes" bi sråcok is,akikkel kell a séta,csók,ölelés,stb.
de kapcsolatot nem akarnak...ez egy mélyebb sexhaverság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!