Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktív melegek! Nektek mi jön...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktív melegek! Nektek mi jön be egy fiatal passzív fiún?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok! :)

2015. okt. 7. 21:41
1 2 3
 1/21 kovpet ***** válasza:
80%

A frissessége, szépsége, hamvas bája és cukisága.

30-as bi

2015. okt. 7. 21:44
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha kezdő :D
2015. okt. 7. 21:48
 3/21 anonim ***** válasza:
93%

Miért jön be az aktívak többségének az, ha valaki kezdő?

Én passzív vagyok, és kezdő. Általában azt tapasztaltam, hogy mindegy hogyan nézek ki, csak szűz legyek. Ez miért van?

2015. okt. 7. 21:51
 4/21 anonim ***** válasza:
95%
2. válaszoló vagyok és én csak azért írtam hogy a kezdő pasik jönnek be mert jómagam is az volnék :) Személy szerint én inkább tanulnám meg együtt a fiús szex rejtelmeit kart-karbaöltve (vagy mást másba) egy hozzám hasonlóan még tapasztalatlan sráccal. :D
2015. okt. 7. 21:56
 5/21 A kérdező kommentje:
Jómagam is kezdő vagyok :D
2015. okt. 7. 22:00
 6/21 anonim ***** válasza:
97%
Vegyétek észre, milyen hülyén hangzik ez, hogy "kezdő"... Ez nem egy mesterség, vagy sport... (Kivéve, ha qrvák vagytok :D )
2015. okt. 7. 22:17
 7/21 anonim ***** válasza:
95%

Ha nem nyávog, az nálam azonnali kizáró ok, ha nem riszálja magát, ha nincs rajta csillogó ruha.

Ha ragyog a tekintete, és mosolygós, az nagyon tetszik, ugyanakkor, ha nagyon ártatlan, és szégyellős, vagy félős, az is nagyon vonz, de az sem baj ha ő esetleg teljesen bevállalós és bulizós. Igazából talán az a legfontosabb nekem egy passzívban, hogy mutasson férfiasságot annyira, hogy ne feltételezze róla boldog-boldogtalan elsőre, hogy meleg.

Alkatra szerintem ha vékony illetve izmos, magasság az kb mindegy, meg a hajszín, szemszín is (bár a szőke haj, zöld szem kombó tetszik a legjobban).

21 mf a

2015. okt. 7. 22:27
 8/21 anonim ***** válasza:
94%

A 7. nagyon jól leírta az én gusztusomat is. Ez a legjobb mondata: "Igazából talán az a legfontosabb nekem egy passzívban, hogy mutasson férfiasságot annyira, hogy ne feltételezze róla boldog-boldogtalan elsőre, hogy meleg." Annyivel egészíteném ki, hogy nekem fontos, hogy a srác legyen kellően értelmes - nem kell, hogy egy Alan Turing legyen, de azért legyen jó intellektusú. :)

Az én ideálom kinézetre ez a fiú: [link] :)

2015. okt. 7. 23:26
 9/21 anonim ***** válasza:
91%

Legyen vad és szexéhes,alkatra sokféle bejön :D

21/F

2015. okt. 7. 23:41
 10/21 ftf1983 ***** válasza:
100%
A fiatalsága :D
2015. okt. 8. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!