Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktív melegek! Nektek mi jön...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktív melegek! Nektek mi jön be egy fiatal passzív fiún?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok! :)

2015. okt. 7. 21:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
barátomban imádom, hogy vékonyka, törékenyebb:) de nem annyira kisfiús, azért izmos is. gyönyörűek a szemei. szeretem h alig szőrös, mindene puha:D gyönyörű a teste, imádom a hangját, hálistennek nem affektál és nyávog de azért nagyon nagyon cuki:D szeretem, hogy alacsonyabb nálam, hogy az ölebe ül, tudom babusgatni, bújik hozzám egész éjjel. gyönyörű a mosolya, minden egyes nap beleszeretek újra amikor hazaér/érek és jön vigyorogva és a nyakamba ugrik..igazából nincs olyan amit ne imádnék benne:D
2015. okt. 8. 15:43
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

#11 Mázlista. Nekem exem volt ilyen, csak kiment Nyugat-Európába édesapjához, ahol nem sokan beszélnek angolul. Én meg csak magyarul és angolul tudok. Ott van tovább képzésen és ott lesz munkája (is). Itthon nem a meleg mivolta miatt nem volt munkája, hanem azért mert vékony max. 16 évesnek nézett ki. Kint meg fiatal lányok is dolgoznak, meg melegek is szakmájában.

Soha nem leszünk Nyugat-Európa, se rossz, se jó értelemen. Határán vagyunk keletnek és nyugatnak. Egyszer egyik máskor másik az erősebb. De mindig keveredik mint a Jóreménység foka alat az Atlanti- és a Csendes-óceán.

2015. okt. 9. 08:36
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Még nem voltam sráccal, de izgat nagyon. Nekem a vékony lábak és a vékony test a legfontosabb:)
2015. okt. 9. 10:10
 14/21 petike30 ***** válasza:
80%
Szia a fiatalsàg a kezdök 33f
2015. okt. 9. 14:46
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Én azt szeretem, ha minél fiatalabb, mint én :D és lehetőleg vékony.

25F

Ha van ilyen Borsod vagy Szabolcs megyéből, akkor az rámírhat :P

2015. okt. 9. 19:53
 16/21 anonim ***** válasza:
13%

Legyen sportos és igényes.

Csajos, nyafogós selejteket meghagyom a 30 éves apukáknak.

Nem mellesleg ha ez kellene akkor már inkább ott egy csaj:D

18/F

2015. okt. 10. 13:42
 17/21 kovpet ***** válasza:
100%
"30 éves apukák" LOL :)
2015. okt. 10. 13:52
 18/21 anonim ***** válasza:
13%

# 17/17

Hát van belőlük bőven legalább is itt pesten.

Nagyapák is szép számmal.

2015. okt. 10. 14:00
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Uni vagyyok, talán ezért kicsit mindegynek érzem, hogy cuki és nagyonfiatal, vagy erősebb, férfiasabb és úgy szexi (bár nekem inkább a fiatalok jönnek be, mondjuk úgy 30 - max 40ig, de afölött már csak kivételesen).

Ha tetszik aktív és passzív szerepet is szivesen, csak legyen valami... lehet, csak túl felajzott vagyok? :-p

2015. okt. 13. 23:23
 20/21 anonim ***** válasza:
imádom ha szőrös a répája meg a feneke 20/f
2016. jan. 30. 07:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!