Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív melegek! Nektek mi jön be egy fiatal passzív fiún?
#11 Mázlista. Nekem exem volt ilyen, csak kiment Nyugat-Európába édesapjához, ahol nem sokan beszélnek angolul. Én meg csak magyarul és angolul tudok. Ott van tovább képzésen és ott lesz munkája (is). Itthon nem a meleg mivolta miatt nem volt munkája, hanem azért mert vékony max. 16 évesnek nézett ki. Kint meg fiatal lányok is dolgoznak, meg melegek is szakmájában.
Soha nem leszünk Nyugat-Európa, se rossz, se jó értelemen. Határán vagyunk keletnek és nyugatnak. Egyszer egyik máskor másik az erősebb. De mindig keveredik mint a Jóreménység foka alat az Atlanti- és a Csendes-óceán.
Én azt szeretem, ha minél fiatalabb, mint én :D és lehetőleg vékony.
25F
Ha van ilyen Borsod vagy Szabolcs megyéből, akkor az rámírhat :P
Legyen sportos és igényes.
Csajos, nyafogós selejteket meghagyom a 30 éves apukáknak.
Nem mellesleg ha ez kellene akkor már inkább ott egy csaj:D
18/F
# 17/17
Hát van belőlük bőven legalább is itt pesten.
Nagyapák is szép számmal.
Uni vagyyok, talán ezért kicsit mindegynek érzem, hogy cuki és nagyonfiatal, vagy erősebb, férfiasabb és úgy szexi (bár nekem inkább a fiatalok jönnek be, mondjuk úgy 30 - max 40ig, de afölött már csak kivételesen).
Ha tetszik aktív és passzív szerepet is szivesen, csak legyen valami... lehet, csak túl felajzott vagyok? :-p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!