Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha valaki kíváncsi akkor melyik szerepet ajánlanátok neki kipróbálásra, a passzívot vagy az aktívot? Melyiket jobb először?
Attól függ mire vagy kíváncsi. Hogy milyen érzés megdugni egy srácot, vagy hogy milyen ha beléd teszi valaki.
Én az elsőre vagyok kíváncsi, így nekem az aktív szerep vonzó. Valószínűleg mindkettő egyformán élvezetes, csak kinek mi a vágya...
ha csak a kíváncsiság hajt,és nincs benned a vágy akkor keress egy uni srácot,akit lehet dugni,és ha úgy alakul akkor téged is jól megdug.
kor: az ami neked vonzóbb,én egy kicsit idősebbet ajánlok aki már tud bánni veled,és tud neked tetszően viselkedni. egy fiatalabbal ez nem feltétlenül teljesül.
"Melyik jobb érzés? Melyikkel lehet a partner számára nagyobb élvezetet okozni?" ez komoly?
nyilván mind2ők célja a kielégülés,ha azt akarod,hogy őneki legyen jó akkor csak pucsits,mert semmi aktív tapaszatlatod nincs,és úgy fájdalmat is tudsz okozni...
szrintem ezt neked kell leginkabb tudni.
Én tudom, hogy uni vagyok, így arra tudok koncentrálni, hogy jó, és jófej srácokat találjak - de az se könnyű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!